Δώρο στον Ιβάν Σαββίδη (vid)

Από paok24.com: Στη Σουρωτή βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (2/11) ο Ιβάν Σαββίδης κατόπιν πρόσκλησης προκειμένου να μιλήσει στους κατοίκους και στους εργαζομένους...
Πηγή: paok24.com
Δώρο στον Ιβάν Σαββίδη (vid)

Στη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι έχει αποκτήσει το 28% των μετοχών της επιχείρησης και παράλληλα ανέπτυξε τα μελλοντικά του σχέδια, αναλύοντας τους λόγους που τον οδήγησαν να στραφεί στη Σουρωτή.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ήταν έτοιμος για επένδυση 150 εκατομμυρίων για αθλητικό κέντρο στη Θέρμη, ωστόσο, η γραφειοκρατία τον ανάγκασε να κάνει πίσω, με τον δήμαρχο της περιοχής να απευθύνει εκ νέου κάλεσμα στον Ιβάν Σαββίδη για επένδυση.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο Ιβάν Σαββίδης δέχθηκε ένα ξεχωριστό δώρο από τον πολιτιστικό σύλλογο Σουρωτής, Η ΠΗΓΗ, που του χάρισε μια εικόνα του Παΐσιου. Η κίνηση αυτή γέμισε χαμόγελα τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ καθώς όπως δήλωσε: "Έχω ιδιαίτερη αγάπη στην περιοχή. Σε κάθε δυνατή ευκαιρία έρχομαι στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου..."

Δείτε το video μέσα από το PAOK24:

Διαβάστε ακόμη...