Η αλήθεια για Στοχ και ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ποια είναι η αλήθεια για τον Στοχ σε σχέση με τον ΠΑΟΚ;
Πηγή: inpaok.com
Η αλήθεια για Στοχ και ΠΑΟΚ

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει το δημοσίευμα των Τούρκων για το ενδεχόμενο συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Μίροσλαβ Στοχ. Ανεξάρτητα από την αξία του Σλοβάκου, δεν είναι στις προθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με τον Στοχ. Δεν είναι στα πλάνα του Μίχελ και του Ιβιτς ο Στοχ. Δεν ψάχνουν παίκτη για τα πλάγια.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά παίκτες σε δυο θέσεις αυτή την εποχή. Οι κατευθύνσεις που έχει δώσει ο Μίχελ τόσο στα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ όσο και στους ατζέντηδες με τους οποίου συνεργάζεται αφορά δυο θέσεις. Του επιθετικού κι ενός παίκτη που θα παίζει box to box. Σ΄ αυτές τις δυο θέσεις ψάχνει παίκτες ο Δικέφαλος.

Το μεταγραφικό πλάνο για την χειμερινή περίοδο δεν έχει «κλειδώσει» αλλά, είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί στην επίθεση και στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Σε περίπτωση απόκτησης επιθετικού προκύπτει ερώτημα για την τύχη του Τιάμ. Αν δηλαδή θα διατηρήσει τη θέση του στο ρόστερ της ομάδας και μετά τον Ιανουάριο.

Ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί εύκολα καθώς ο Τιάμ είναι δανεικός από την Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι. Και είναι δύσκολο να «σπάσει» ο δανεισμός. Δεν έχει εκδηλωθεί πρόθεση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για λύση της συνεργασίας, απλά αναφέρουμε τα δεδομένα για να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει. Επίσημα η συζήτηση για τις μεταγραφές θα ανοίξει στο τέλος Νοεμβρίου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...