«Παραδώσαμε το ποδόσφαιρό μας στην FIFA. O Σαββίδης έβραζε χθες»

Από sport-fm.gr: Ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΟ αλλά και για την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη μετά την ρήψη της φωτοβολίδας στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα.
Πηγή: sport-fm.gr
«Παραδώσαμε το ποδόσφαιρό μας στην FIFA. O Σαββίδης έβραζε χθες»

Ενοχλημένος από τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την εμπλοκή της FIFA παρουσιάστηκε ο Γιώργος Ορφανός. Ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού μιλώντας στον «Arena Fm 89.4» σχολίασε επίσης την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα όταν αντιλήφθηκε την φωτοβολίδα που «έφυγε» από το πέταλο των οργανωμένων.

Αναλυτικά:

«Με ενοχλεί αυτό που έγινε με την επιτροπή, όχι για τα πρόσωπα, αλλά γιατί παραδώσαμε το ποδόσφαιρό μας στη FIFA. Αν είναι να εφαρμόσουμε το σύστημα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος του 2004. Η λειτουργία της δημοκρατίας σημαίνει εφαρμόζω τους νόμους.

Αν δεν θέλουν να ισχύει ο νόμος αυτός, ας τον αλλάξουν για να ισχύει κάτι άλλο. Τα σωματεία έχουν μείνει στη γωνιά. Όταν το ποδόσφαιρο καταπίπτει ως εικόνα, χάνουν όλοι. Αρκεί να γίνει κάτι που θα είναι αποδεκτό και από τη συνείδησή μας. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα.Ο Μπίκας είναι πρόσωπο που μπορούμε να τον εμπιστευτούμε, αρκεί να τον αφήσουν να δουλέψει και να μην έχει πιέσεις.

Ήμουν στην Τούμπα και μάλιστα σηκώθηκα όρθιος για να πάνε τα πράγματα καλά στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει νωρίτερα, αν και θα μπορούσε να χάσει και το ματς.

Πριν μια εβδομάδα στην Γουέστ Χαμ έγιναν επεισόδια. Βρήκε 200 άτομα και τους έδιωξε. Τους είπαν δε σας θέλουμε. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Αυτός ο συγκριμένος με τη φωτοβολίδα ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο.

Ας ελπίσουμε να τον βρουν γιατί αυτό θα δώσει ένα μήνυμα. Η αντίδραση του Σαββίδη όταν είδε τη φωτοβολίδα ήταν να κατεβάσει το κεφάλι του. Έβραζε...».

Διαβάστε ακόμη...