Διπλά για Φιορεντίνα, Καραμπάγκ, ήττα η Λίμπερετς

Aπό paokfc.gr: Τέταρτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για την Καραμπάγκ, λίγες μέρες πριν το ταξίδι στην Τούμπα.
Πηγή: paokfc.gr
Διπλά για Φιορεντίνα, Καραμπάγκ, ήττα η Λίμπερετς

Νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει η Φιορεντίνα, ήττα για Λίμπερετς. Διαβάστε τι έγινε στα παιχνίδια των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Europa League, το Σαββατοκύριακο που έφυγε, μέσα από το paokfc.gr.

Μπολόνια-Φιορεντίνα 0-1

Το μεσοβδόμαδο στραβοπάτημα στην έδρα της Κροτόνε, δεν άφηνε περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια στην Φιορεντίνα, η οποία πέρασε από την έδρα της Μπολόνια και σκαρφάλωσε στην 7η θέση της Serie A, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή της αλλά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς χάρις σε γκολ του Κάλινιτς στο 29′ από την άσπρη βούλα. Μάλιστα ο Κροάτης εκτέλεσε δύο φορές το πέναλτι καθώς την πρώτη ο διαιτητής υπέδειξε επανάληψη. Είχαν προηγηθεί δύο δοκάρια για τους Βιόλα στο 7′ και στο 26′ με τον Ίλισιτς.

Στην φάση του πέναλτι οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες και από εκεί και μετά το παιχνίδι δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να προσφέρει, με τον ρυθμό να είνα αργός και τις φάσεις να έρχονται με το...σταγονόμετρο.

Η σύνθεση της Φιορεντίνα:Ταταρουσάνου, Ρoντρίγκες, Αστόρι, Σαλσίδο (55′ Τόμοβιτς), Βαλέρο, Μίλιτς, Ίλισιτς (84′ Κριστόφορο), Μπαντέλι, Κάλινιτς, Τέγιο, Μπερναρντέσκι (72′ Σάντσες)

Μποχίμιανς-Σλόβαν Λίμπερετς 2-1

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ίδια, η Σλόβαν Λίμπερετς γνώρισε την ήττα στην έδρα της Μποχίμιανς και έχασε κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 1′, όταν ο Ντουμπράβκα επιχείρησε να διώξει την μπάλα μετά από γέμισμα, την έστειλε πάνω στον Λάτκα και από την κόντρα κατέληξε στα δίχτυα. Το σοκ του γρήγορου γκολ ξεπεράστηκε και η Σλόβαν ανέβασε ρυθμό χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα αλλά δεν βρήκε γκολ.

Η Μποχίμιανς κατάφερε να πετύχει νέο αιφνιδιασμό στο ξεκίνημα της επανάληψης και μόλις στο 47′ διεύρυνε το προβάδισμά της με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η αντίπαλος του Δικεφάλου ήταν να μειώσει με τον Μπρέιτε, ο οποίος σούταρε από μακριά μετά από τακουνάκι του Βουχ.

Η σύνθεση της Σλόβαν: Ντουμπράβκα, Λάτκα (46′ Φολπρέχτ), Μπάρτοσακ (61′ Μπάρος), Κουφάλ, Χοβόρκα, Μπρέιτε, Σουκέρνικ, Βουχ, Σικόρια, Σέφτσικ (84′ Μπαρτλ), Μάρκοβιτς.

ΑΖΑΛ-Καραμπάγκ 0-1

Η ήττα από την Γκαμπάλα στις αρχές του μήνα φαίνεται πως έκανε καλό στην Καραμπάγκ καθώς έκτοτε μετρά τέσσερις σερί νίκες, τρεις για το πρωτάθλημα και μία για το Europa League επί του ΠΑΟΚ. Η βαθμολογία δεν άλλαξε παρόλα αυτά καθώς η Γκαμπάλα νίκησε με 4-1 την Νέφτσι Μπακού και παρέμεινε στην κορυφή με δύο βαθμούς περισσότερους.

Τελευταίο της θύμα της Καραμπάγκ η ΑΖΑΛ, της οποίας επιβλήθηκε εκτός έδρας με γκολ του Μουαρέμ στο 63′, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εξ επαφής κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουιντάνα. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν είχε πολλές φάσεις με την Καραμπάγκ να ελέγχει τον ρυθμό και να μην απειλείται ιδιαίτερα.

Η σύνθεση της Καραμπάγκ: Μεχεμεναλίεφ, Γκουρμπάνοφ (61′ Αγκόλι), Ντασντεμίροφ, Μενβέντεφ, Χουσεΐνοφ, Εμιρκουλίεφ (62′ Ισμαΐλοφ), Κουιντάνα, Μουαρέμ (88′ Ελεσγκέροφ), Γκαράγιεφ, Ρίτσαρντ, Ν'ντλόβου.

Διαβάστε ακόμη...