«Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούτσης και αναφέρθηκε στη βράβευσή του πριν το χθεσινό ντέρμπι, καθώς και στην εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του: «Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή. Τα συναισθήματα είναι πλούσια αναφορικά με την αγάπη που εισπράττεις. Ο κόσμος δείχνει ότι δεν ξεχνάει, όχι εμένα, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που βραβεύτηκαν. Δεν πέρασε κάτι από το μυαλό μου τη στιγμή της βράβευσης. Είναι έντονες οι στιγμές και προσπαθείς το κάθε δευτερόλεπτο να το ζήσεις όσο περισσότερο θα μπορούσες».

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Περίμενα περισσότερα δημιουργικά και από τις δύο ομάδες. Περίμενα ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και σε γκολ. Προτίμησαν, όμως, και οι δύο προπονητές να προστατέψουν την εστία. Η ΑΕΚ φάνηκε ότι πάει για δύο αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ ρίσκαρε με τις αλλαγές και έτσι έπρεπε να κάνει για να πάρει το παιχνίδι, το οποίο, τελικώς, το πήρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να είναι τυχερός και στα επόμενα παιχνίδια, γιατί αυτό που μένει είναι οι βαθμοί».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...