Αρνητική απάντηση Μαυροειδή για την Επιτροπή Εξομάλυνσης

Aπό metrosport.gr: Ανατροπή δεδομένων προέκυψαν την Τρίτη (25/10) όσον αφορά την ανάληψη της προεδρίας της Επιτροπής Εξομάλυνσης από τον Πέτρο Μαυροειδή.
Πηγή: metrosport.gr
Αρνητική απάντηση Μαυροειδή για την Επιτροπή Εξομάλυνσης

Ανατροπή δεδομένων προέκυψαν την Τρίτη (25/10) όσον αφορά την ανάληψη της προεδρίας της Επιτροπής Εξομάλυνσης από τον Πέτρο Μαυροειδή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sport-fm.gr ο έγκριτος νομικός μετά τον θόρυβο που ξέσπασε γύρω από το όνομά του μετά την αποκάλυψη πως αναλαμβάνει την προεδρία της Επιτροπής Εξομάλυνσης αποφάσισε να κάνει πίσω.

Ο ίδιος όντας άνθρωπος που δεν έχει συνηθίσει στην υπερβολική προβολή αλλά αρέσκεται στο να εργάζεται αθόρυβα και μακριά από τα «φώτα», επέλεξε να μην... μπλέξει σε μία κατάσταση που δεν θα ήταν οικεία στον ίδιο. Έτσι επικοινώνησε με τον επιτετραμμένο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, κι αφού τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, τον ενημέρωσε για την απόφασή του να αποσυρθεί από τη θέση.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει από την αρχή την αναζήτηση του προσώπου που θα αναλάβει την «κεφαλή» της Επιτροπής.

Διαβάστε ακόμη...