Τι κάνουν οι τρεις αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr: Οι ευρωπαϊκές ομάδες επιστρέφουν στα γήπεδα και οι τρεις αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον Όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ έχουν υποχρεώσεις στα εθνικά πρωταθλήματα τους.
Πηγή: gazzetta.gr
Τι κάνουν οι τρεις αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα έχουν «πάρει κεφάλι» στην υπόθεση πρόκριση και για το «Δικέφαλο» είναι καθοριστικά τα «back to back» παιχνίδια με την Καραμπάχ, που σήμερα υποδέχεται την Σουμγκαΐτ, χωρίς την παρουσία κάποιου ανθρώπου από το τεχνικό τιμ του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει στις 19 Οκτωβρίου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Καραμπάχ, μια μέρα αργότερα, μπορεί να του δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους «32».

Σε ποια κατάσταση είναι οι τρεις αντίπαλοι του; Πως τα πηγαίνουν μέχρι τώρα στα πρωταθλήματά τους η Φιορεντίνα, η Σλόβαν και η Καραμπάχ;

Καραμπάχ

Η Καραμπάχ, τελευταία στη βαθμολογία του 10ου ομίλου μαζί με την Σλόβαν Λίμπερετς, βρίσκεται στην 3η θέση στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, μετά από 7 αγωνιστικές, με 13 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Η πρωτοπόρος Γκαμπάλα, η οποία κέρδισε πρόσφατα με 2-0 το μεταξύ τους παιχνίδι, έχει ξεφύγει ανοίγοντας τη διαφορά στους 6 βαθμούς.

Απολογισμός στο πρωτάθλημα: 4 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες. Γκολ: 15-5.

Επόμενο παιχνίδι: Καραμπάχ – Σουμγκαΐτ (15/10).

Φιορεντίνα

Οι «βιόλα» δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και βρίσκονται αρκετά κάτω στο βαθμολογικό πίνακα,, με ένα αγώνα λιγότερο (αυτόν κόντρα στην Τζένοα που διακόπηκε) από τις υπόλοιπες ομάδες.

Η ήττα από την Τορίνο με 2-1 κράτησε την ομάδα του Πάουλο Σόουζα στην 14η θέση με 8 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Πεσκάρα και την Παλέρμο, που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Απολογισμός στο πρωτάθλημα: 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες. Γκολ: 6-6.

Επόμενο παιχνίδι: Φιορεντίνα – Αταλάντα (16/10).

Σλόβαν Λίμπερετς

Η κατάσταση στο στρατόπεδο των Τσέχων παραμένει περίπλοκη και αρκετά δύσκολη, όπως και η θέση του προπονητή Τρπισόφσκι, που έχει δει την ομάδα του να έχει μόλις 1 βαθμό στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα της Τσεχίας κέρδισε 2-0 την Τέπλιτσε, αλλά παραμένει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 8 βαθμούς, αλλά έναν αγώνα λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες.

Απολογισμός στο πρωτάθλημα: 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες. Γκολ: 6-9.

Επόμενο παιχνίδι: Ντούγκλα Πράγας – Σλόβαν (15/10).

Διαβάστε ακόμη...