Το… λαβράκι του Μίχελ!

Από inpaok.com: Ο Αρτέμ Κόζακ ευτύχησε να σκοράρει μόλις στη δεύτερη του συμμετοχή στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ .
Πηγή: inpaok.com
Το… λαβράκι του Μίχελ!

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής που άργησε να συμμετάσχει στους αγώνες της Κ20 του Δικεφάλου λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων μπορεί να αποδειχθεί ένα χρήσιμο όπλο στα χέρια του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο 18χρονος Πρόκειται για μία επιλογή του Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έζησε πολλά χρόνια από κοντά το ουκρανικό ποδόσφαιρο ως στέλεχος της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

O Κόζακ αγωνίζεται ως μέσος και πιο συγκεκριμένα ως 8άρι ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και πίσω από τον επιθετικό. Άλλωστε δεν ήταν τυχαίο πως στην Ουκρανία, τον λόγιζαν και τον λογίζουν ακόμη ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας.

Το μοναδικό... πρόβλημα με τον 18χρονο είναι πως πιάνει θέση ξένου, μιας και δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Έτσι, σε περίπτωση που αποφασιστεί να προαχθεί στην πρώτη θα πρέπει να υπάρχει ελεύθερη θέση ξένου ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, αν ο νεαρός δείξει τα στοιχεία για τα οποία αποκτήθηκε δεν είναι καθόλου απίθανο στο μέλλον να βρίσκεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας των «ασπρόμαυρων».

Να τονίσουμε πως την περσινή σεζόν ο Κόζακ ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Κ17 της Ντιναμό Κιέβου.

Φέτος, ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής έχει μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει την αξία του εκτός συνόρων και να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε ακόμη...