«Δεν υπάρχει επιστροφή στο σάπιο παρελθόν»

Από arenafm.gr: Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Δεν υπάρχει επιστροφή στο σάπιο παρελθόν»

Εφ όσον η FIFA στέλνει τον μπούσουλα όπου αναφέρονται οι διατάξεις του εκλογικού συστήματος δεν μπορούμε να μην το εφαρμόζουμε αυτό. Από λεπτό σε λεπτό γνωρίζω ότι θα έρθει η απόφαση της FIFA με την οποία θα ζητάει να μην ισχύσει τίποτα από όσα αποφασίστηκαν χθες. Θα μας έρθει πάλι ο Ρουφίνεν όταν ο Λιάνης είχε φαγωθεί με έναν νόμο που είχε ψηφίσει. Πιστεύω ότι θα γίνει πολύ σύντομα γιατί αλλιώς θα πάμε σε grexit. Δεν μπορεί να πάει πίσω όλο αυτό.

Πώς φτάσαμε εκεί; Κάποιοι ήταν στα σχοινιά και τους είχαμε στριμώξει. Ήταν έτοιμο να διαλυθεί το σάπιο σύστημα δυστυχώς οι δικαστές και επιδιαιτητές ψήφισαν έτσι. Υπήρχε σχέδιο, προμελετημένο. Δεν ξέρω από ποιον.

Έχεις εμπιστοσύνη σε αυτήν την κυβέρνηση; Άλλα λέει σήμερα και άλλα κάνει.

Το τάιμνγκ που έγινε η προσφυγή του θαλασσόλυκου Μητρόπουλου που θέλει να σώσει το ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν πάει η σκέψη μου.

Η δικαιοσύνη θα πρέπει να στέκεται στο ύψος της. Εδώ είναι καθαρά παράβαση του νόμου.

Είχε τελειώσει το θέμα με τις εκλογές. Όποτε κι αν γίνουν θα είναι υπέρ της αντιπολίτευσης, έχει τελειώσει το παλιό καθεστώς. Τι θα γίνει με τους ορισμούς διαιτητών της Κυριακής.

Έχουν φέρει μια τρομερή αναστάτωση. Το σωστό είναι να σταματήσει το πρωτάθλημα. Αφού δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχει ΚΕΔ.

Εμείς πάντως έχουμε ελληνικά και όχι πακιστανικά τηλέφωνα!

Διαβάστε ακόμη...