«Ζήτημα τιμής για Μαρινάκη η ΕΠΣ Χανίων»

Από arenafm.gr: Ο Γιώργος Βούρβαχης της ΕΠΣ Χανίων μίλησε για τα σακ βουαγιάζ με τις 784.000 ευρώ στις εκλογές στην ΕΠΣ Χανίων και για τη νέα εξέλιξη μετά τη πρωτοβουλία Βίκτορα Μητρόπουλου:
Πηγή: arenafm.gr
«Ζήτημα τιμής για Μαρινάκη η ΕΠΣ Χανίων»

Ένιωσα μεγάλη έκπληξη, αλλά ο Βίκτορας έκανε λάθος. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί το έκανε. Μπερδεύει την κατάσταση. Έπρεπε να πάμε στις εκλογές, να τελειώνει αυτό τιο σόου με τις εκλογές.

784.00 ευρώ στοίχησαν οι εκλογές στα Χανιά! Πλήρωσε η άλλη πλευρά για την ένωση Χανιών γιατί η ένωση ήταν ζήτημα τιμής του Μαρινάκη. Έτσι είπε ο Μαρινάκης. Με το οποιοδήποτε κόστος. Δεν ήταν βαλίτσα, αλλά σακ βουαγιάζ σε φουαγιέ ξενοδοχείου ο Κονταρός την ημέρα των εκλογών. Από τις 10 ως τις 3 έγινε το έργο. Αυτοί που έχουν πολλά, διαθέτουν πολλά. Δεν ξέρω τι έγινε σε άλλες ενώσεις.

Το ομολόγησε μέλος της παράταξης που κέρδισε, αυτό για τα 784 χιλιάρικα. Δεν πήραν όλοι. Κάποιοι λόγω ότι ήταν κολλητοί πήγαν για τη δόξα. Και τώρα κλαίνε.

Τώρα είναι μια καινούρια κατάσταση. Ανοίγει πλέον άλλος κατάλογος. Πιστεύω όμως ότι θα γίνει παρέμβαση της FIFA και θα γίνουν εκλογές. Πιθανό να προλάβουμε τις εκλογές στις 26 αν είναι υπό τη σκέπη της FIFA. Έχω μπερδευτεί πάντως.

Αν γίνουν στις 26 θα βγει η παράταξη Γραμμένου. Σας το υπογράφω. Εγώ δεν παραιτούμαι, αγαπώ το ποδόσφαιρο και το υπηρετώ. Αιφνιδιάστηκα με την απόφαση του Βίκτορα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε.»

Διαβάστε ακόμη...