Σε αυτούς «ποντάρουν» στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Από metrosport.gr:Στους ρυθμούς του κυριακάτικου αγώνα με τον Ηρακλή κινούνται στον Δικέφαλο και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πολλά από συγκεκριμένους παίκτες
Πηγή: metrosport.gr
Σε αυτούς «ποντάρουν» στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Αισιόδοξοι για την αγωνιστική ετοιμότητα δύο πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, εμφανίζονται οι επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Τζάλμα Κάμπος, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι δεν ακολούθησαν χθες το κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας, εντούτοις θέτουν υποψηφιότητα για την αναμέτρηση του Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηρακλή που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το βράδυ της επόμενης Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Βλάνταν Ιβιτς και οι επιτελείς του Δικεφάλου «ποντάρουν» στην ποιότητα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και του Τζάλμα Κάμπος, όχι μόνο για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος αλλά και για το σερί των αγώνων που θα δώσει ο ΠΑΟΚ έως τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου, πριν δηλαδή από την νέα διακοπή.

Το ευχάριστο είναι πως ο Μπίσεσβαρ παρά το χτύπημα που δέχθηκε από αντίπαλό του στον φιλικό αγώνα με την Παρτιζάν, θα είναι έτοιμος για να προσφέρει. Και ειδικά μετά την πολύ καλή παρουσία του στο Βελιγράδι και τα δύο γκολ που πέτυχε, έδειξε πως μπορεί να παρουσιάσει τις πραγματικές του δυνατότητες, αγωνιζόμενος πίσω από τον σέντερ φορ, σε μία θέση που του αρέσει να παίζει, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Μ».

Πολλά περιμένουν όμως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ και από τον Τζάλμα Κάμπος. Όπως είχαμε αναφέρει πριν από τον αγώνα με την Παρτιζάν, η απόφαση των επιτελών του Δικεφάλου ήταν να προστατεύσουν τον Τζάλμα προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ηρακλή και αυτό έπραξαν. Θέλουν όμως να δουν την αγωνιστική του μεταμόρφωση καθώς έχουν πολλές απαιτήσεις από τον Κάμπος, κυρίως λόγω της ποιότητας που διαθέτει. Με εξαίρεση τον αγώνα με τον Αγιαξ στο Άμστερνταμ, στον οποίο ήταν πολύ καλός, ο Τζάλμα δεν κατάφερε να δείξει στα υπόλοιπα παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα ποιοτικά δείγματα αγωνιστικής γραφής, για τα οποία άλλωστε αποκτήθηκε. Η κατάσταση και των δύο, όπως αναφέραμε, δεν εμπνέει ανησυχία και με την ενεργή συμμετοχή τους στις προπονήσεις των επομένων ημερών θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν υποψηφιότητα στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα ο Βλάνταν Ιβιτς με την επιστροφή όλων των παικτών που είναι διεθνείς, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει απρόσκοπτα και με συγκεκριμένο προσανατολισμό για το παιχνίδι της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμη...