«Πάνω από 100 οι ψήφοι για Γραμμένο»

Από arenafm.gr: Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, μίλησε στον ArenaFM 89.4 και αποκέλυψε ότι μετά της ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα προσαρτηθούν και άλλες ενώσεις ενώ αναφέρθηκε και στην συμβολή του Ιβάν Σαββίδη
Πηγή: arenafm.gr
«Πάνω από 100 οι ψήφοι για Γραμμένο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Χατζησαρόγλου στον ArenaFM 89.4:

«Ο αγώνας μας μέχρι τώρα έχει φέρει αποτελέσματα, η προσάρτηση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ήταν πολύ σημαντική και έρχεται και άλλη στο ίδιο ειδικό βάρος»

Αναφορικά με την παράταξη του Γραμμένου: «Δεν πάει απλά καλά ήδη έχει κατακτήσει τριψήφιο αριθμό. Πάνω δηλαδή από 100 ψήφους»

Στην συνέχεια ανέφερε: «Σήμα κατατεθέν είναι η ημερομηνία 14-9-2013. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα ξεκίνησε όλα, έτσι έχουν πιστή όλες αυτές οι ενώσεις. Ο κ.Σαββίδης ζητάει μόνο την ανάπτυξη του προϊόντος και πλέον κινητήριος δύναμη είναι η κοινή γνώμη . Όχι εμείς προσωπικά, όχι οι παράγοντες. Οι κοινή γνώμη βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια , δεν αντέχει άλλο. Είναι η ...λαϊκή φωνή που ακούγεται και από Ολυμπιακούς».

Αναφορικά με τις ενέργειες του Βίκτορα Μητρόπουλου: «Γνωρίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο καλύτερα από τον καθένα, αλλά δεν νομίζω ότι η κίνηση του αυτή φέρνει σε σχέση τις δυο αυτές παρατάξεις».

Διαβάστε ακόμη...