Ρήτρες έως και 1 εκατ. ευρώ για παίκτες του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr:Το τελευταίο χρονικό διάστημα στον ΠΑΟΚ έφθασαν συγκεκριμένες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για παίκτες που έχουν ξεχωρίσει.
Πηγή: metrosport.gr
Ρήτρες έως και 1 εκατ. ευρώ για παίκτες του ΠΑΟΚ

Προσέχουν για να έχουν στον ΠΑΟΚ. Η πολιτική που εφαρμόζεται το τελευταίο διάστημα από την ΠΑΕ για νέους παίκτες της ομάδας κυρίως από τα τμήματα υποδομής έχει μία λογική, κυρίως για να προστατευτούν τα ταλέντα που ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου αφενός και αφετέρου να αισθάνεται κατοχυρωμένη η ΠΑΕ σε κάθε περίπτωση.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στον ΠΑΟΚ έφθασαν συγκεκριμένες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με τις επιδόσεις τους, όπως αποκαλύπτουμε αναλυτικά στα σημερινά Ασπρόμαυρα. Και διαπιστώνοντας πως αρκετοί από τους νέους παίκτες, 17χρονους και 18χρονους έχουν πέραση στο εξωτερικό, αποφάσισαν να θωρακίσουν τον σύλλογο.

Επιβράβευσαν αρκετούς από τους νεαρούς καθώς τους κάλεσαν και υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια. Και έβαλαν υψηλές ρήτρες σε ενδεχόμενη πώλησή τους.

Ρήτρες που αρχίζουν από τις 700.000 ευρώ και φθάνουν μέχρι και το 1 εκατομμύριο ευρώ για συγκεκριμένους νεαρούς. Με λίγα λόγια εάν μία ομάδα από το εξωτερικό θέλει να αποκτήσει κάποιον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ, θα κληθεί να δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό.

Διαβάστε ακόμη...