Υποβιβάζεται ο Ματέους

Aπo inpaok.com : Ο Ματέους Λέιτε το καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά προτίμησε τα εκατομμύρια της κινέζικης, Σιγιαζουάνγκ Έβερ Μπράιτ.
Πηγή: inpaok.com
Υποβιβάζεται ο Ματέους

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγισε ο Βραζιλιάνος, αφού η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα η Σιγιαζουάνγκ τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην 15η θέση του πρωταθλήματος, δηλαδή την προτελευταία με 24 βαθμούς.

Από την 14η θέση την χωρίζουν πέντε βαθμοί, όμως ο σύλλογος στον οποίο αγωνίζεται ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μιας και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την πρωτοπόρο Γκουανζού και στη συνέχεια όλα της τα ματς είναι εκτός έδρας.

Ο Ματέους πάντως από την πλευρά του έκανε ότι περνούσε από τα… πόδια του για να σώσει την ομάδα του μιας και σε δώδεκα αγώνες σημείωσε έξι τέρματα και μοίρασε δύο ασίστ.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Βραζιλιάνος σε αυτά τα δώδεκα ματς κατάφερε να γευτεί μόλις δύο φορές τη χαρά της νίκης, αφού τις υπόλοιπες δέκα η Σιγιαζουάνγκ είτε ηττήθηκε είτε μοιράστηκε από ένα βαθμό με τον αντίπαλο της.

Ο Ματέους είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και λίγο πριν υπογράψει το διετές συμβόλαιο που του πρότεινε ο ΠΑΟΚ (με ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ συν πριμ επιτυχιών) δέχθηκε πρόταση από τους Κινέζους και αποφάσισε να την δεχθεί αρνούμενος να υπογράψει α συμβόλαια με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...