Το μεγαλείο της ΠΑΟΚτσήδικης ψυχής! (Pics - Vid)

Από paok24.com: Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας έχουν αρκετές ημέρες που ολοκληρώθηκαν και μέσα από το PAOK24 είχαμε καταγράψει αρκετές «ασπρόμαυρες» συμμετοχές.
Πηγή: paok24.com
Το μεγαλείο της ΠΑΟΚτσήδικης ψυχής! (Pics - Vid)

Σήμερα σειρά παίρνει ένα ακόμα παιδί του ΠΑΟΚ, ένα αθλητής ο οποίος μας στέλνει το μήνυμα της ουσιαστικής ζωής. Και αυτό δεν είναι άλλο από το να μην τα παρατάμε ποτέ!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ζησίδη, ο οποίος ήταν και το περασμένο Σάββατο στο μνημόσυνο των Τεμπών, εκεί όπου μίλησε και στο PAOK24 για την μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΟΚ.

Ο εν λόγο αθλητής που συμμετέχει στην μεγαλύτερη ομάδα και στο άθλημα της σφαίρας μίλησε για τη προσπάθεια που κατέβαλε στο Ρίο της Βραζιλίας.

Εκεί όπου έβαλε όλες τις δυνάμεις του και κατάφερε να ρίξει τη σφαίρα του στα 9.24μ, κάνοντας ατομικό ρεκόρ και κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο!

«Ήταν πολύ μεγάλη η συγκίνηση και χαρά για μένα που πήρα μέρος στους Αγώνες. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου και όσο αντέχουν οι δυνάμεις μου θα προσπαθώ να παίρνω μέρος στους Αγώνες. Δεν τα παρατάω και να μην τα παρατάει κανένας» σχολίασε αρχικά για την προσπάθεια του και στη συνέχεια μίλησε για την μεγάλη του αγάπη:

«Τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθώ χρόνια. Είναι η αγάπη μου και όσο μπορώ πηγαίνω και στο γήπεδο. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας στον ΠΑΟΚ και εύχομαι να πάρουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο αλλά και γιατί όχι έναν Ευρωπαϊκό τίτλο! Όλα μαζί να τα πάρουμε, αυτό θέλω!».

Διαβάστε ακόμη...