«Έκανα μεγάλο λάθος στο γκολ»

Από thessports.gr: Τα παράπονα των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν δικαιολογημένα καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης δήλωσε πως ο επόπτη παραδέχθηκε το λάθος του.
Πηγή: thessports.gr
«Έκανα μεγάλο λάθος στο γκολ»

Από το βράδυ της Κυριακής μετά το τέλος του αγώνα Βέροιας – ΠΑΟΚ ο πρώτος βοηθός Αιχάν Χούσκογλου παραδέχθηκε το μεγάλο λάθος που έκανε όταν σήκωσε κακώς το σημαιάκι του υποδεικνύοντας σε θέση οφ σάιντ τον Περέιρα στο 44ο λεπτό. Η ομολογία του Χούσκογλου έγινε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης, που είναι ο άνθρωπος που τον ανέδειξε στο προσκήνιο.

Στο γήπεδο ο Χούσκογλου δεν είπε τίποτα ενώπιον των παικτών και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ όπως αναφέρουμε στο ρεπορτάζ, όμως αργά το βράδυ της Κυριακής παραδέχθηκε το αυτονόητο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης (είναι πρόεδρος και της επιτροπής Κυπέλλου) που θεωρείται «μέντορας» του Αιχάν Χούσκογλου δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Μ»: «Μίλησα μαζί του το βράδυ της Κυριακής. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έκανε. Έχει διευθύνει πολλά παιχνίδια και την περσινή σεζόν και την φετινή και πήγε πολύ καλά. Πως το έκανε αυτό, δεν μπορώ να το καταλάβω. Μίλησα μαζί του και μου είπε επί λέξει: Πρόεδρε, έκανα πολύ μεγάλο λάθος, δεν έπρεπε να ακυρώσω το γκολ του Περέιρα».

Όταν τονίσαμε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης πως ο Χούσκογλου έλεγε στον συνάδελφο Γιώργο Πετρίδη της «Μ» χθες το μεσημέρι πως έδωσε οφ σάιντ γιατί κάποιος άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε «σκρίν» σε αντίπαλό του για να μην πάει η μπάλα στον Περέιρα, ο Γαβριηλίδης σχολίασε: «Εντάξει, αυτά είναι λόγια για να αποφύγεις την πίεση. Μίλησα μαζί του και μου είπε πως έκανε πολύ μεγάλο λάθος. Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Περέιρα».

πηγή:Metrosport

Διαβάστε ακόμη...