Δύο παράγοντες της ΕΠΟ στηρίζουν τον επόπτη που ανακάλυψε το off side του ΠΑΟΚ

Από sport-fm.gr: Ο επόπτης, Αϊχάν Χούσκογλου, ο οποίος κακώς υπέδειξε σε θέση off side τον Περέιρα στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Βέροια και αναμένεται να παραπεμφθεί, έχει τη στήριξη δύο ισχυρών παραγόντων της ΕΠΟ.
Πηγή: sport-fm.gr
Δύο παράγοντες της ΕΠΟ στηρίζουν τον επόπτη που ανακάλυψε το off side του ΠΑΟΚ

Τη στήριξη δύο ισχυρών παραγόντων της ΕΠΟ έχει ο Αϊχάν Χούσκογλου, ο οποίος ανακάλυψε off side στη φάση του 44ου λεπτού της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Βέροια, όπου ο Περέιρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο τέλος της φάσης και κακώς δεν έγινε το 1-0 για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ορίστηκε στο συγκεκριμένο ματς από τον επιδιαιτητή Κύρο Βασάρα και τον αρχιδιαιτητή, Δημήτρη Γκρούτση που υπερψήφισαν τον ορισμό του και ενώ ο Δημήτρης Σαραϊδάρης είχε διαφορετική άποψη.

Ο Χούσκογλου πήρε κακό βαθμό από τον παρατηρητή της αναμέτρησης, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα μπει στο «ψυγείο», καθώς έχει τη στήριξη των δύο ισχυρών παραγόντων και συγκεκριμένα του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης, Μάνου Γαβριηλίδη και του προέδρου στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και στην ΕΠΣ Έβρου, Χρήστου Καραβασίλη όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport».

Διαβάστε ακόμη...