Αυτή είναι η τιμωρία του Χουσκόγλου

Από inpaok.com: Μόνο είδηση δεν αποτελεί η πληροφορία ότι ο βοηθός Χουσκόγλου θα μείνει εκτός κληρώσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πηγή: inpaok.com
Αυτή είναι η τιμωρία του Χουσκόγλου

Η απόφαση του να ακυρώσει το πεντακάθαρο γκολ του Φακούντο Περέιρα στην Βέροια, στέρησε από τον ΠΑΟΚ δυο βαθμούς που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να τους καλύψει ο Δικέφαλος στην συνέχεια της περιόδου.

Είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει, η περιθωριοποίηση του ακόμα και για μήνες. Αυτό που απαιτείται να γίνει είναι να τεθεί άμεσα εκτός πινάκων μετά τα όσα συνέβησαν στην Βέροια.

Είναι υποχρέωση του αρχιδιαιτητή της Superleague, Δημήτρη Σαραιδάρη, να θέσει αυτόματα εκτός πινάκων τον βοηθό από την Θράκη και όχι απλά να τον... βάλουν στο «ψυγείο» μέχρι να τον ... ξαναβγάλουν.

Απευθυνόμαστε στον Δημήτρη Σαραιδάρη διότι θεωρούμε ότι στόχος του είναι να αλλάξει την εικόνα που επικρατεί στην ελληνική κοινή γνώμη για την διαιτησία και να απονείμει δικαιοσύνη. Γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποιος θα είναι ο ρόλος του εκλεκτού του συστήματος και της ΕΠΟ, Δημήτρη Γκρούτση που γνωρίζουμε ποιους εξυπηρετεί με τον (δι)ορισμό του.

Σαφώς και δεν πρόκειται να επιστραφούν στον ΠΑΟΚ οι βαθμοί που έχασε στην Βέροια από τον Χουσκόγλου, η αποπομπή του όμως θα αποτελέσει μια καλή αρχή για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα ημίμετρα εξυπηρετούν το σύστημα και τα αφεντικά του.

Διαιτητές και βοηθοί όπως ο Παπάς, ο Μήτσιος, ο Χουσκόγλου και πολλοί άλλοι, δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο. Ούτε στην κοινωνία μας έχουν θέση αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας σήμερα.

Διαβάστε ακόμη...