«Εξόφθαλμα απαράδεκτη απόφαση, να ξανακάνει το αγροτικό του!»

«Εξόφθαλμα απαράδεκτη απόφαση, να ξανακάνει το αγροτικό του!» (audio)Πώς σχολίασε ο Περικλής Βασιλάκης στο Metropolis 95.5 τη διαιτησία του Αϊχάν Χούσκογλου και τους ισχυρισμούς του περί... σκριν Από metrosport.gr: «Κεραυνούς» κατά του Αϊχάν Χούσκογλου και την απίστευτης υπόδειξης οφσάιντ που στέρησε από τον ΠΑΟΚ δύο βαθμούς στο χθεσινό ματς με τη Βέροια εξαπέλυσε ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης μιλώντας στο Metropolis 95.5 ...
Πηγή: metrosport.gr
«Εξόφθαλμα απαράδεκτη απόφαση, να ξανακάνει το αγροτικό του!»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν θεωρείς ότι έκανες ένα λάθος, λες ένα συγγνώμη. Αν πάλι δεν θεωρείς ότι έκανες λάθος δεν λες πράγματα που δεν στέκουν. Είναι ανεπίτρεπτο να λέγεται η λέξη σκριν. Τρεις παίκτες της Βέροιας καλύπτουν τον Περέιρα, ο οποίος είναι τρία μέτρα καλυπτόμενος. Ο βοηθός Χούσκογλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αγωνιστικής. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Χούσκογλου, θα έλεγα αφήστε με λίγες αγωνιστικές έξω να ηρεμήσω, να περάσει η μπόρα. Και το σημαντικότερο, πρέπει να ξαναπάει να κάνει το αγροτικό του».

Για την αποκάλυψη του Metropolis 95.5 σχετικά με τους ισχυρισμούς Χούσκογλου περί... σκριν παίκτη του ΠΑΟΚ: «Είναι ανέκδοτο για να γελάσουμε. Το λέμε για αστείο, βέβαια, αλλά δεν είναι. Δύο αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ αδικείται. Μια με το χέρι κόντρα στην Ξάνθη και μια χθες με αυτήν την εξόφθαλμα απαράδεκτη απόφαση. Αν ήταν και ο διαιτητής πιο έμπειρος θα μπορούσε να πει τον βοηθό να κατεβάσει τη σημαία και να μετρήσει το γκολ».

Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει δόλος: «Δεν θέλω να πω για δόλο. Το μόνο που θα πω είναι ότι είναι ανεπαρκέστατος και δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά».

Διαβάστε ακόμη...