Επιστροφή… σιωπής για ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν στην διάρκεια του ταξιδιού από την Βέροια στην Θεσσαλονίκη, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Επιστροφή… σιωπής για ΠΑΟΚ

Παίκτες και τεχνική ηγεσία προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι μετά από την Ξάνθη, έχασαν βαθμούς και στην Βέροια που με δεδομένη την κατάσταση που επικρατούσε στις κερκίδες, μπορεί να θεωρηθεί εντός έδρας για τον ΠΑΟΚ.

Η απώλεια 4 συνολικά βαθμών, αλλά και η απόδοση της ομάδας στην Βέροια, δικαιολογημένα προκάλεσε σοβαρά προβληματισμό τόσο στους παίκτες όσο και στην τεχνική ηγεσία που αντιλαμβάνονται ότι έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια και στραβοπατήματα των αντιπάλων του, για να πλησιάσει η ομάδα στην κορυφή.

Αυτό που όλοι επίσης αντιλήφθηκαν είναι ότι ακολουθούν 15 δύσκολες μέρες καθώς η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, μεγεθύνει το πρόβλημα με δεδομένο ότι μέχρι το παιχνίδι με τον Ηρακλή το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, ο ασπρόμαυρος οργανισμός θα ασχολείται με την αποτυχία της ομάδας στην Βέροια.

Σε όλη την διάρκεια της διαδρομής από την Βέροια προς την Θεσσαλονίκη, δεν ακουγόταν κανενός η φωνή ενώ δεν υπήρχε διάθεση ούτε για σχόλια σε βάρος του βοηθού που ακύρωσε το κανονικότατο γκολ του Περέιρα στην εκπνοή του α΄ ημιχρόνου.

Διαβάστε ακόμη...