H UEFA για το Σλόβαν-ΠΑΟΚ

Από inpaok.com:Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο INPAOK (δείτε εδώ), οι παίκτες της Σλόβαν Λίμπερετς παραμένουν ακόμα σε καραντίνα και χωρίς προπονήσεις.
Πηγή: inpaok.com
H UEFA για το Σλόβαν-ΠΑΟΚ

H αναμέτρηση του Δικεφάλου με την ομάδα από την Τσεχία λοιπόν παραμένει στον αέρα, με την UEFA να είναι αυτή που πρέπει να πάρει την οριστική απόφαση

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έκανε υπομονή μέχρι και την τελευταία μέρα που μπορούσε (την Τρίτη 27/9), αφού από Τετάρτη όλα κινούνται σε ρυθμούς Εuropa League και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πετάξει για την Τσεχία.

Η UEFA προσπαθεί να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να διεξαχθεί κανονική η αναμέτρηση καθώς δύσκολα παίρνει την απόφαση να αναβάλει κάποιο ευρωπαϊκό αγώνα. Αυτό λόγω των πολλών ετοιμασιών που υπάρχουν, αλλά και εξαιτίας των τηλεοπτικών ρητρών.

Oι άνθρωποι της UEFA φυσικά δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία των παικτών των δύο ομάδων και για αυτό το λόγο περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στην Λίμπερετς η υγειονομική επιτροπή της Τσεχίας. Αποτελέσματα που αναμένονται την Τρίτη.

Αν αυτά βγουν καθαρά, τότε το ματς θα διεξαχθεί κανονικά. Αν όμως υπάρχει ακόμα ο ιός μέσα στους παίκτες της Σλόβαν τότε η UEFA θα πρέπει να πάρει μία οριστική απόφαση, χωρίς να αποκλείεται να γίνει και πάλι ο αγώνας αλλά με τους αναπληρωματικούς της Λίμπερετς

Στον ΠΑΟΚ πάντως, προετοιμάζονται κανονικά για το ματς της Τσεχίας και αναμένουν και αυτοί με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Άλλωστε και στον Δικέφαλο θέλουν να διασφαλίσουν το ότι κανένας παίκτης τους δεν θα κολλήσει τον ιό που «χτύπησε» την αντίπαλο του.

Διαβάστε ακόμη...