Aθλητικό κέντρο στο Παλατάκι! (pics)

Από inpaok.com: Συνεχίζονται οι αλλαγές και οι καινοτομίες από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, που κάνει πράξη την πρόθεσή της για ριζική ανανέωση του τμήματος.
Πηγή: inpaok.com
Aθλητικό κέντρο στο Παλατάκι! (pics)

Μετά την αντικατάσταση των θέσεων του γηπέδου με ασπρόμαυρα καρεκλάκια, την ριζική ανανέωση του ρόστερ και την αλλαγή εταιρείας ιματισμού, πλέον έρχονται και νέες αλλαγές.

Ήδη υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για φυσιοθεραπεία, σάουνα, υδρομασάζ ενώ έχουν τοποθετηθεί και νέες ντουζιέρες. Επίσης σύντομα, θα τεθεί σε λειτουργία το tecar, ένα νέο σύγχρονο μηχάνημα φυσιοθεραπείας.

Ο ΠΑΟΚ όμως ετοιμάζει και ένα νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο στο Παλατάκι. Θα είναι χορηγίας της εταιρίας Johnson που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και εμπορία εξοπλισμού γυμναστικής.

Τέλος υπάρχει η σκέψη, κάποια στιγμή να γίνονται προπονήσεις μόνο στο βοηθητικό γήπεδο και η κεντρικά σαλά να χρησιμοποιείται μόνο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ένα Παλατάκι με όλες τις ανέσεις
Οι επιτελείς της ομάδας επιθυμούν ουσιαστικά την δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου, εντός της PAOK Sports Arena. Είναι επιθυμία των ιθυνόντων το Παλατάκι να γίνει όπως ακριβώς πρέπει για μία επαγγελματική ομάδα.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν οι αθλητές να έχουν όλες τις ανέσεις. Επιθυμούν το κλειστό να μπορεί να τους παρέχει τα πάντα και να εξυπηρετεί τις απλές καθημερινές ανάγκες τους.

Δείτε φωτογραφίες από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο:

Διαβάστε ακόμη...