«Υψηλά στάνταρ του ΠΑΟΚ φέτος»

Από metrosport.gr: Στο Μetropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ Τουρκού, Πέτρος Κανακούδης και μίλησε για το πώς βλέπει φέτος τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις πολλές ευκαιρίες που δίνει φέτος ο Ίβιτς.
Πηγή: metrosport.gr
«Υψηλά στάνταρ του ΠΑΟΚ φέτος»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παρακολουθώ την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει δυναμώσει πάρα πολύ, έχει αποκτήσει ταχύτητα και τακτικά μέχρι στιγμής οι παίκτες ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα του. Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερος του Αστέρα Τρίπολης και το αποτέλεσμα δεν είναι ότι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε απλά σε καλή μέρα αυτή η απόδοση θα έχει φέτος. Αυτά θα είναι τα στάνταρ του».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: «Θα έρθουν και μεγαλύτερα σκορ για τον ΠΑΟΚ. Από τη μέση και μπροστά υπάρχει μεγάλη ποιότητα και έχει παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ένας εναντίον ενός κάτι που η ομάδα δεν είχε παλιότερα. Φέτος υπάρχει ταχύτητα. Και οι μεγάλες ομάδες στηρίζονται εκεί. Δικαίως όλοι στον ΠΑΟΚ είναι χαρούμενοι και δικαίως βλέπουν με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον και πιστεύω φέτος θα τα καταφέρουν».

Για το ροτέισον του Ίβιτς: «Για να το κάνει αυτό ο προπονητής σίγουρα παίρνει δείγματα γραφής από τις προπονήσεις. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και πολύ καλά κάνει ο Ίβιτς δίνει ευκαιρίες σε όλους έτσι ώστε να μην υπάρχει γκρίνια».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής το παίζουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα δεν είναι ιδανικά για τον Ολυμπιακό αλλά και οι εμφανίσεις του. Θα γίνει μεγάλη μάχη στους τέσσερις».

Για την Ίντερ Τουρκού: «Εμείς στον αγώνα όπως πάντα. Η διαφορά στη Φινλανδία με την Ελλάδα είναι η μέρα με τη νύχτα. Διαφορετική νοοτροπία και φιλοσοφία στον αθλητισμό είναι τελείως διαφορετική και δόξα το Θεό δικαιώθηκα με την επιλογή μου να παίξω στο εξωτερικό».

Διαβάστε ακόμη...