«Ο Ίβιτς τολμάει και δικαιώνεται»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τάσος Τασιόπουλος και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι στην Τρίπολη, τη φετινή χρονιά του Δικεφάλου, ενώ έδωσε τη δική του απάντηση αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τρίτο επιθετικό.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Ίβιτς τολμάει και δικαιώνεται»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη χρησιμοποίηση του Κουλούρη αντί του Κλάους: «Δεν ξέρω αν είναι πρόοδος, είναι όμως τόλμημα αυτό που έκανε ο Ίβιτς με τον Κουλούρη. Είναι καλό να γίνεται ροτέισον, αλλά όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ένα νεαρό παιδί με πολύ ταλέντο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία του Ίβιτς και τον δικαίωσε απόλυτα. Ο Σέρβος από την αρχή της χρονιάς αξιοποιεί το υλικό του. Πάντως οι αλλαγές που κάνει γίνονται κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ταχύτητα, έχει παίκτες που ξέρουν να παίζουν ένας εναντίον ενός. Όλες οι ομάδες είναι διαβασμένες, οργανωμένες και αν δεν έχεις τέτοιους παίκτες θα έχεις πρόβλημα. Μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ φέτος που έχει τέτοιους ποδοσφαιριστές».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Δείχνει σταθερότητα. Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Η άμυνα κρίνεται πάντα στη διάρκεια και στη σταθερότητα. Αν δεν περάσουν δέκα αγώνες τουλάχιστον δεν μπορείς να κρίνεις».

Για το φετινό πρωτάθλημα και μέχρι που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ: «Πριν το ξεκίνημα το είχα πει ότι θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Και οι τέσσερις φέτος δεν είναι μακριά και θα γίνει μέχρι τέλος μάχη. Αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι ψυχραιμία και ηρεμία και αυτό που είπε ο Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου μου άρεσε πολύ και δείχνει σοβαρότητα σκέψης. Ότι δεν αφήνω τους παίκτες μου να δουν το πριν, αλλά το επόμενο παιχνίδι. Όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό δεν κοιτάς πίσω. Η διαχείριση της νίκης είναι πιο δύσκολο από την ήττα. Εκεί είναι το κλειδί. Να έχεις προσγειωμένα αποδυτήρια. Ο πρωταθλητής δεν έχει συναισθήματα. Μόνο έτσι κάνεις πρωταθλητισμό. Εννοείται κοιτάς τα λάθη σου αλλά πρέπει να κοιτάς το επόμενο ματς. Δείχνει ο Ίβιτς ότι ξέρει από πρωταθλητισμό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τρίτο επιθετικό: «Το αποτέλεσμα το κρίνει. Όταν όμως μια ομάδα που θέλει να πετύχει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη σίγουρα χρειάζεται ένας τρίτος επιθετικός, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα προπονητή, όπου με μια εσωτερική αλλαγή μπορεί να καλύψει αυτό το κενό. Πάντως αυτή η θέση τρώει πολύ ξύλο».

Διαβάστε ακόμη...