«Αρετόπουλοι, Παππάδες, Γιάχοι πρέπει να τελειώσουν»

Από arenafm.gr: Ο πρώην διαιτητής Αλέκος Ναζίρης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Αρετόπουλοι, Παππάδες, Γιάχοι πρέπει να τελειώσουν»

«Με αυτά που βλέπουμε θα μας φύγουν και τα λίγα μαλλιά που μας μείνανε. Περιμένουμε να φύγει η εγκληματική οργάνωση και να δούμε φως στο ποδόσφαιρό μας. Υπάρχει μεγάλη πρόθεση από την πλευρά Γραμμένου να αλλάξει η κατάσταση. Ο Αρετόπουλος πήγε με το μαχαίρι στο λαιμό. Δε γίνεται να μη δίνεις ούτε φάουλ σε αυτό που έκανε ο Μπέρτος στον Κρέσπο. Τα έχασε. Είναι πολύ μικρός διαιτητής. Ευτυχώς που του το υπέδειξε ο τέταρτος.

Γι' αυτό και ο κόσμος εκνευρίζεται. Σηκώνει τα χέρια ψηλά και λέει δεν πάει άλλο. Δεν μπορούμε να δικαιολογούμε πλέον Αρετόπουλους, Παπάδες, Γιάχους και λοιπούς. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τελειώσουν από το ποδόσφαιρο. Και στο Καυτανζόγλειο έπρεπε ο Ολυμπιακός να παίζει με 9 παίκτες. Πολλά και φοβερά λάθη ο Φωτιάδης. Πώς να μην κλαίει ο νεαρός παίκτης του Ηρακλή στο τέλος;

Πονάω. Δε γίνεται να παίζουν αυτοί στην Α' Εθνική. Ποιο ισπανικό μοντέλο; Δεν τους αφήνουν τους διαιτητές. Πρέπει να γίνει ανεξάρτητη η διαιτησία. Να εκλέγονται από τους διαιτητές οι διαιτητές. Να έχουν 4ετή θητεία και στην πορεία να βγάλουμε και κάποια ταλέντα. Να φύγειυτή η σαπίλα που υπάρχει.

Έχουμε τον Βασσάρα, αλλά δε βοηθάει τη Θεσσαλονίκη. Καρατομήσανε όλους τους καλούς διαιτητές. Μας κυνηγάει...»

Διαβάστε ακόμη...