«Δίχτυα» ΠΑΟΚ στο Κιλκίς

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια δίνει μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες του και τα δίκτυα με συνεργαζόμενες ομάδες. Μια εξ αυτών και ο Αλέξανδρος Κιλκίς.
Πηγή: inpaok.com
«Δίχτυα» ΠΑΟΚ στο Κιλκίς

Η συγκεκριμένη ακαδημία, αποτελώντας επίσημο μέλος των Τμημάτων Υποδομής του Δικεφάλου. Eφαρμόζει και υλοποιεί τον προγραμματισμό που έχει καταρτίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αξιοποιώντας όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται την τεχνογνωσία που αυτή της παρέχει.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Αλέξανδρου Κιλκίς κ. Μιχάλης Αναστασιάδης, έχει έρθει σε συνεννόηση με τους επιτελείς της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί επίσκεψη του κ. Κυριάκου Αλεξανδρίδη. Ως υπευθύνου των Football Prints του Δικτύου Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας.

Παράλληλα το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία συνάντησης στα γραφεία της Τούμπας όλων των Τεχνικών Υπευθύνων των συνεργαζόμενων Ακαδημιών με τους υπευθύνους των Τμημάτων Υποδομής του Δικεφάλου.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο Αλέξανδρος Κιλκίς αναφέρει:

«Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαθέτει ένα από τα πληρέστερα Δίκτυα Ακαδημιών όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια το επίπεδο ποιότητας των Τμημάτων Υποδομής έχει ανέβει πολύ και αυτό το δείχνουν πλέον και μετρήσιμοι δείκτες που έχουν θεσπιστεί από αρμόδια όργανα της UEFA».

Διαβάστε ακόμη...