Η ταινία του ΠΑΟΚ στο Φεστιβάλ!

Από inpaok.com: Η πολυαναμενόμενη ταινία-ντοκιμαντέρ για την ιστορία του ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Πηγή: inpaok.com
Η ταινία του ΠΑΟΚ στο Φεστιβάλ!

Το Φεστιβάλ φέτος, θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016, σε μία από τις μεγαλύτερες γιορτή του σινεμά που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τις καλύτερες ταινίες απ' όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές εκπλήξεις, σημαντικούς προσκεκλημένους, αφιερώματα και παράλληλες εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία για τον Δικέφαλο αναμένεται να προβληθεί με κάθε επισημότητα στις 5 Νοεμβρίου σε αίθουσα του πολυκινηματογράφου «Ολύμπιον».

Η 90λεπτη ταινία αποτελεί το «κύκνειο άσμα» του σκηνοθέτη Νικόλα Τριανταφυλλίδη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ αφηγηματικού χαρακτήρα, η οποία έχει ως στόχο να σκιαγραφήσει τόσο την ιστορία του Δικεφάλου, ανά δεκαετία, όσο και τον κοινωνικό ρόλο, που διαδραμάτισε και συνεχίζει να διαδραματίζει, αφού η διείσδυσή του σε τομείς και πέραν του αθλητισμού είναι τεράστια.

Θυμίζουμε, ότι στα γυρίσματα της ταινίας έχουν πάρει μέρος περισσότεροι από 130 άνθρωποι, από αθλητές και παράγοντες του ΠΑΟΚ, έως σημαίνουσες προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών, που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία της ομάδας.

Απόσπασμα από το δημιούργημα του Νικόλα Τριανταφυλλίδη, είχε παρουσιαστεί στην πρόσφατη εκδήλωση για 90 χρόνια του ΠΑΟΚ στο Μέγαρο Μουσικής.

Θυμηθείτε το μέσα από το video του INPAOK...

Διαβάστε ακόμη...