«Μου αρέσει πάρα πολύ ο ΠΑΟΚ,διάβασε καλά το παιχνίδι ο Ίβιτς» (audio)

Για τον χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλεξίου.
Πηγή: metrosport.gr
«Μου αρέσει πάρα πολύ ο ΠΑΟΚ,διάβασε καλά το παιχνίδι ο Ίβιτς» (audio)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχολίασε την χθεσινή απόδοση των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου», μίλησε για τον Βαρέλα, τον Κάμπος αλλά και τους Κοντρέρας και Μακ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολλή τακτική. Νομίζω ότι σαν αποτέλεσμα ήταν καλό και για τις δύο ομάδες, οι οποίες είναι φαβορί για τον όμιλο. Μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις, αλλά σε κρατούσε σε αγωνία μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη».

Τι θετικό και τι αρνητικό είδε στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μου αρέσει πάρα πολύ φέτος, έχει ποιοτικούς παίκτες. Νομίζω ότι στο πρώτο 20λεπτο, υπερτερούσε η Φιορεντίνα στο κέντρο με έναν παραπάνω παίκτη και είχε πιο πολλή κατοχή στο παιχνίδι της και δημιούργησε ευκαιρίες. Το διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι ο Ίβιτς, το γύρισε σε 3 – 5 - 2 και εκεί ισορρόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε τις δύο τρεις ευκαιρίες, όπου θα μπορούσε να βάλει το γκολ. Ήταν ποιοτικό παιχνίδι, παιχνίδι τακτικής. Μου άρεσε πάρα πολύ, βέβαια δεν μπήκε γκολ, αλλά ήταν πάρα πολύ καλό και ο ΠΑΟΚ στάθηκε πάρα πολύ καλά».

Ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχώρισε από το χθεσινό παιχνίδι: «Εγώ βλέπω την ομαδική λειτουργία της ομάδας. Είναι πολύ δύσκολη η ερώτηση. Ανά διαστήματα κάποιοι παίκτες ανέβαζαν την απόδοσή τους».

Για τον Βαρέλα: «Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Τα σωματικά του προσόντα είναι καλύτερα από του Κοντρέρας και όσο θα περνάει ο καιρός και προσαρμοστεί θα δούμε καλύτερα πράγματα από αυτό το παιδί».

Για τις διαφορές του Κοντρέρας με τον Βαρέλα: «Ο Κοντρέρας είχε το ότι μπορούσε και έχτιζε το παιχνίδι από πίσω, ενώ ο Βαρέλα είναι πολύ καλός στο κεφάλι, είναι γρήγορος. Νομίζω ότι αυτό το παιδί έχει ενδιαφέρον. Αν προσαρμοστεί, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ βρήκε έναν πολύ καλό σέντερ μπακ».

Για τον Μάτος: «Γρήγορος παίκτης, ταχυδυναμικός, μπορεί να παίξει στο ένας εναντίον ενός. Έβγαλε ταχύτητα ο ΠΑΟΚ με αυτόν τον παίκτη».

Για τον Κάμπος και τον Μακ: «Μη το βλέπετε έτσι. Θα πρέπει να περιμένουμε για τον Κάμπος γιατί κι αυτό το παιδί είναι καλός παίκτης. Πρέπει να έχουμε λίγη υπομονή όλοι, γιατί η προσαρμογή των ξένων παικτών στη χώρα μας δεν είναι τόσο εύκολη. Κι αυτό το παιδί σιγά σιγά, με τα παιχνίδια και τον τρόπο παιχνιδιού που παίζει ο ΠΑΟΚ, μπορεί να δώσει λύσεις».

Ακούστε τη συνέντευξη ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...