Βεργέτης: «Έρχεται ο καλύτερος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών στην Τρίπολη»

Από gazzetta.gr: Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για το ματς του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα, αλλά και στην επίσκεψη της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα.
Πηγή: gazzetta.gr
Βεργέτης: «Έρχεται ο καλύτερος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών στην Τρίπολη»

Αναλυτικά είπε στον Arena fm ο Στάικος Βεργέτης:

"Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι με την Φιορεντίνα. Αμύνθηκε σωστά, επιτέθηκε συγκρατημένα, κυνήγησε το γκολ χωρίς να αφήσει κενούς χώρους.

Μέσα στην έδρα της Φιορεντίνα, παίζοντας πιο κλειστά και με αντεπιθέσεις, μπορεί να πετύχει περισσότερα πράγματα. Εχθές είχε και να επιτεθεί και να αμυνθεί».

Για το Αστέρας - ΠΑΟΚ τόνισε: «Το ματς της Δευτέρας είναι ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα. Ο Αστέρας βρίσκει τον τρόπο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Έρχεται ο καλύτερος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών στην Τρίπολη και θα είναι δύσκολο για τον Αστέρα.

Στην Τρίπολη πάντως ο Αστέρας είναι πιο δυνατός από ότι εκτός. Μη σας ξεγελάει η εικόνα του ματς με τον Πανιώνιο. Πιστεύω ότι η επιθετική τριάδα του Αστέρα είναι η δύναμή του» και συνέχισε:

«Είναι αρχή του πρωταθλήματος. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ έχουν μικρύνει την ψαλίδα με τον Ολυμπιακό.

Για το ότι παίζουν τόσο λίγοι Έλληνες στις ομάδες, πρέπει να καλέσει ο κύριος Σκίμπε τους προπονητής να αναζητήσουν τα αίτια».

 

Διαβάστε ακόμη...