Κοσμοσυρροή στην Τούμπα για το μεγάλο ματς

Από pamesports.gr: Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσουν απόψε στην Τούμπα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που θα προσέλθουν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να ενισχύσουν με πάθος την προσπάθεια που θα κάνουν οι παίκτες του Δικεφάλου για την διεκδίκηση της νίκης.
Πηγή: pamesports.gr
Κοσμοσυρροή στην Τούμπα για το μεγάλο ματς

Η ατμόσφαιρα, όπως και σε κάθε ευρωπαικό παιχνίδι του Δικεφάλου με ισχυρούς αντιπάλους, αναμένεται να είναι εξαιρετική.Προιδεάζει βεβαίως και η προπώληση των εισιτηρίων και η κινητικότητα που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Τούμπα.

Περισσότεροι απο 22.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο του αγώνα κάτι που σημαίνει πως στην Τούμπα αναμένεται πολύ μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή του κόσμου.

Και την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης επίσης, θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους όσους επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια και να δουν την αναμέτρηση. Η εκτίμηση που υπάρχει στις τάξεις των επιτελών του ΠΑΟΚ, είναι πως αναμένεται κοσμοσυρροή στην Τούμπα για το μεγάλο παιχνίδι και μία φανταστική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...