Μηνύματα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ…

Από metrosport.gr: Το γεγονός του πλου του Ιβάν Σαββίδη σε πελάγη ευτυχίας – στην γιορτή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ – και μόνον αυτού...
Πηγή: metrosport.gr
Μηνύματα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ…

Καθίσταται ηλίου φαεινότερη η διαφορά με την γιορτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Άλλο «τσάρο» είδαμε τότε κι άλλον τώρα. Το συννεφιασμένο πρόσωπο του στο απρόσωπο Μέγαρο Μουσικής από τη μία και τα ο ηλιόλουστο πρόσωπο από την άλλη...

Με δυο λόγια; Αγαλλίασε η ψυχή του με την ΚΑΕ ενώ είχε την είχε φάει το μαράζι με την ΠΑΕ. Αυτή η διαφορά συναισθημάτων σκίασε τη μία και λάμπρυνε την άλλη. Κι εάν δε, κι εφ' όσον αναρωτιέστε που οφείλεται η διαφορά; Σας απαντούμε αμέσως.

Στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέτρησε ουσία. Στην ΠΑΕ η εντύπωση. Κι όχι μόνον. Τούτο επειδή στην ΚΑΕ μόχθησαν εκ γενετής ΠΑΟΚτσήδες και στην ΠΑΕ... Αλεξιπτωτιστές! Μην ξύνουμε πάλι, πληγές. Γιατί κατά πως μαθαίνουμε, ακόμη το φυσά ο Ιβάν Σαββίδης και δεν κρυώνει το πάθημα του!

Όλα λοιπόν, κατά κανόνα εξελίχθηκαν ομαλά στην γιορτή της ΚΑΕ. Κατά κανόνα; Ναι, κατά κανόνα. Υπήρξαν κι οι εξαιρέσεις. Κορυφαία όλων η ηχηρότατη απουσία του Νίκου Βεζυρτζή. Στην μπασκετική ιστορία του ΠΑΟΚ- βλέπετε – εν αρχή ην ο Νίκος Βεζυρτζής...

Χωρίς την ωραία του τρέλα για τον ΠΑΟΚ, δεν θα υπήρχαν όλοι αυτοί οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μετά το 1985. Τότε – μετά τη κατάκτηση του Κυπέλλου – ο Νίκος Βεζυρτζής ανέλαβε τα ηνία στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Και θυσίασε ψυχή, πνεύμα και χρήμα στο βωμό της επιτυχίας του μπάσκετ του «δικέφαλου»!

Με συνοδοιπόρους τον Τάκη Πανελούδη, τον Βασίλη Οικονομίδη και τον ...αειθαλή Θανάση Κατσαρή έφθασαν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Αρωγός τους κι ο Απόστολος Οικονομίδης ο οποίος διαδέχθηκε το Νίκο Βεζυρτζή θυσιάζοντας κι αυτός ψυχή, πνεύμα και χρήμα στο βωμό της επιτυχίας του μπάσκετ του «δικέφαλου»! Για να ακολουθήσει ο ευπατρίδης Απόστολος Αλεξόπουλος. Και μετά ο Θανάσης Ακριβόπουλος.

Δεν τους είδαμε όλους εκεί. Γιατί; Ή ήταν κι εμείς δεν τους είδαμε; Αν φταίει η ...στραβομάρας, πάει καλά. Εάν δεν φταίει; Κάτι δεν πάει καλά. Κι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έλαβε σχετικά μηνύματα παρά την συγκινητική, επιβλητική ως λιτή και με ψυχή γιορτής της.

Χωρίς αυτούς πάντως, τους παράγοντες με τις βαθιές τσέπες, όσοι τιμήθηκαν για την προσφορά τους μετά το 1985, ουδέποτε θα ετιμώντο!

Δεν γνωρίζουμε που οφειλόταν αυτές οι απουσίες. Γνωρίζουμε που οφειλόταν άλλες απουσίες. Οφειλόταν στην επιπολαιότητα και στην αχαριστία ορισμένων εμπλεκόμενων στην διοργάνωση της βαθιάς συγκινητικής γιορτής. Αυτοί οι επιλήσμονες «χάλασαν» ουκ ολίγους με την αδιαφορία τους. Όπως «χάλασαν» πολλούς με την παρουσία προσώπων τα οποία δεν θα έπρεπε ούτε με αεροπλάνο να περνούν πάνω από το κλειστό του Φοίνικα. Προσώπων τα οποία στάθηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ...

Ξέρουν αυτοί οι αχάριστοι κι αγνώμονες ποιους και γιατί αδίκησαν με την αχαριστία και την αγνωμοσύνη τους! Το κακό είναι πως αυτοί εξέφραζαν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Και το «στίγμα» των απαράδεκτων πράξεων τους σε αυτήν χρεώνεται! Αυτή είναι ηβ ν πήγαν και θα πάνε μηνύματα.

Κατά τα άλλα; Η γιορτή έγραψε ιστορία. Έδωσε την ευκαιρία να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι. Για να παραμένει άσβεστη η φλόγα του ΠΑΟΚ στις ψυχέ ς όλων!

Διαβάστε ακόμη...