«Συγχωροχάρτια τέλος στον ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης και σχολίασε την εικόνα του Δικεφάλου στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό.
Πηγή: metrosport.gr
«Συγχωροχάρτια τέλος στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από την πρώτη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ δείχνει πως είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Όμως όταν παίζεις για 1η αγωνιστική εντός έδρας και κάνεις μια καλή εμφάνιση με πολλές ευκαιρίες πρέπει να πετυχαίνεις και μεγαλύτερο σκορ. Όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός πέτυχαν ευρείες νίκες με πολλά γκολ, έπρεπε και ο ΠΑΟΚ να κερδίσει με μεγάλο σκορ. Να ακουστεί ο ΠΑΟΚ, να νιώθει ο αντίπαλος χαμένος από πριν έρθει στην Τούμπα. Το 2-1 σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Δεν είναι θέμα νοοτροπίας, είναι θέμα τύχης και ικανότητας. Όταν φτάνεις κοντά στο γκολ πρέπει να το βάλεις. Ήρθε εδώ ο Άγιαξ και πήρε μια πρόκριση που δεν άξιζε. Ο παίκτης που παίζει κοντά στην περιοχή πρέπει να έχει την ικανότητα να σκοράρει. Το γκολ είναι αυτό που μετράει. Και δεν πρέπει να στεκόμαστε στο γκολ που έχασε ένας παίκτης και θα μπορούσε να μπει. Θα χάσεις ένα γκολ, αλλά πρέπει να βάλεις δύο».

Για τον Φακούντο Περέιρα: «Το κοντρόλ που κάνει στην ευκαιρία που χάνει είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ανικανότητας. Αντί να τον πλασάρει με το δεξί σταματάει τη μπάλα προκειμένου να τον πλασάρει με το αριστερό. Αν σηκώσεις το κεφάλι έχεις επτά μέτρα εστία με τον τερματοφύλακα εκτός θέσης. Πρέπει να δουλέψει το μυαλό πιο εύκολα. Το γκολ είναι αυτό που μετράει. Γι' αυτό και πληρώνεται ακριβά ο παίκτης που βάζει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δυνάμωσαν από πέρσι, ο Ολυμπιακός έβαλε έξι γκολ στη Βέροια. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει και πρέπει να τελειώνουν τα συγχωροχάρτια. Και ο Μπίσεσβαρ έχασε ένα γκολ, έβαλε ένα άλλο, όμως, και δημιούργησε και άλλες φάσεις. Ο Περέιρα είναι κοντά τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ και θυμόμαστε ένα γκολ που έβαλε στο Καραϊσκάκη. Του δίνει συνεχώς ευκαιρίες ο Ίβιτς, αλλά να ακούσουμε κάποια μέρα ότι έβαλε 2-3 γκολ».

Για τις δηλώσεις Κούδα στο Metropolis 95.5 πως με τον Βλάνταν Ίβιτς ο ΠΑΟΚ βρήκε το χαμένο του dna: «Ο Κούδας είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που έβγαλε η Θεσσαλονίκη, ίσως και όλη η Ελλάδα. Η γνώμη του είναι βαρύνουσα και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Υπήρχαν πολλές αλλαγές στην ομάδα σε σχέση με πέρσι. Είναι νέος προπονητής, έρχεται σε συνέχεια από τα περσινά πλέι οφ, γνωρίζει τι εστί ΠΑΟΚ γιατί πέρασε από αυτόν. Δεν έχουμε προστριβές στα αποδυτήρια, είναι ειλικρινής. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα μάζεψε τους παίκτες που δεν υπολογίζει και τους το είπε από την αρχή. Είναι μια πλήρης ομάδα, όμως, την Πέμπτη με την Φιορεντίνα πρέπει να έρθει το γκολ για να έχουμε αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμη...