Τεράστια πριμ τίτλου στον ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: «Χρυσάφι» προτίθεται να μοιράσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ στο ενδεχόμενο κατάκτησης του τίτλου, αφού συμφώνησε με τους παίκτες για το νέο εσωτερικό κανονισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τεράστια πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος!
Πηγή: sdna.gr
Τεράστια πριμ τίτλου στον ΠΑΟΚ!

Αρκετές και σημαντικές αλλαγές θα περιλαμβάνει ο νέος εσωτερικός κανονισμός του ΠΑΟΚ, αλλαγές που θα προσθέσουν κίνητρα και υποχρεώσεις στους παίκτες της ομάδας αλλά και που ταυτόχρονα δίνουν το στίγμα της σεζόν που ξεκινά επισήμως το σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση έχει συμφωνήσει με τους παίκτες για το νέο εσωτερικό κανονισμό της ομάδας με σημαντικότερη νέα προσθήκη τα πολύ μεγάλα πριμ κατάκτησης στόχων και συγκεκριμένα του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, έχουν προστεθεί ακόμη δύο παράγραφοι που αφορούν στην καθημερινότητα του αγωνιστικού τμήματος. Η πρώτη έχει σχέση με τις προπονήσεις, για τις οποίες οι ποδοσφαιριστές θα οφείλουν να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο (ή το γήπεδο) μια ώρα πριν την έναρξη και να αποχωρούν μια ώρα μετά την ολοκλήρωσή τους.

Η δεύτερη αφορά στην συμπεριφορά της ομάδας στο ξενοδοχείο, όπου κανένας δεν θα έχει δικαίωμα να επισκεφτεί τους ποδοσφαιριστές, απόφαση που πάρθηκε μετά από κάποια περιστατικά που έλαβαν χώρα πέρυσι.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...