Υπο την «επιτήρηση» του ΠΑΟΚ Βασσάρας και Θεοδωρίδης

Από metrosport.gr: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν από πολύ κοντά τις εξελίξεις χθες γύρω από το «καυτό» θέμα της διαιτησίας και τηρούν στάση αναμονής.
Πηγή: metrosport.gr
Υπο την «επιτήρηση» του ΠΑΟΚ Βασσάρας και Θεοδωρίδης

Με τις δικές του επιφυλάξεις να είναι έντονες μπαίνει ο ΠΑΟΚ στο νέο Πρωτάθλημα. Οι άνθρωποί του παρακολούθησαν από πολύ κοντά τις εξελίξεις χθες γύρω από το «καυτό» θέμα της διαιτησίας και, μάλιστα, έκαναν τη δική τους παρέμβαση μέσω της επικοινωνίας του Μάκη Γκαγκάτση με τον Θόδωρο Θεοδωρίδη.

Στη συνομιλία που είχε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Γενικό Γραμματέα της UEFA πήρε την διάψευση του τελευταίου ότι ήταν δική του πρόταση ο ορισμός του Κύρου Βασσάρα ως επιδιαιτητή, παρότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Από την πλευρά του, ο Θεοδωρίδης ζήτησε και από τον ΠΑΟΚ, όπως έκανε και από τους προέδρους των άλλων μεγάλων συλλόγων, της Λίγκας και της ΕΠΟ να επιδείξουν στάση συναίνεσης για να αρχίσει το Πρωτάθλημα, δεσμευόμενος ότι ως το τέλος του μήνα θα έρθει στην Ελλάδα κοινό κλιμάκιο FIFA-UEFA για την επίλυση των προβλημάτων. Αυτό δεν μπορούσε να γίνει αυτή την εβδομάδα λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων.

Στάση αναμονής για Βασσάρα

Η δέσμευση του Θόδωρου Θεοδωρίδη φάνηκε και στη στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον ορισμό του Κύρου Βασσάρα ως επιδιαιτητή μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ. «Παρότι αναγνωρίζουμε την αξία του ως διαιτητή, είναι λογικό να έχουμε επιφυλάξεις για την θέση που είχε στη συγκεκριμένη ΕΠΟ» τόνιζαν στα γραφεία της ΕΠΟ και πρόσθεταν: "Ελπίζουμε -και με δεδομένο ότι η θέση του είναι προσωρινή ως τις εκλογές- ότι οι επιφυλάξεις μας θα αρθούν. Σε κάθε περίπτωση είναι υπό κρίση σε κάθε του ενέργεια".

Οι ορισμοί θα κρίνουν το επόμενο βήμα

Για να μεταφράσουμε στην πράξη τα όσα υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ, το βασικό είναι να μην υπάρξουν ορισμοί πρόκληση διαιτητών και οι επιλογές να είναι προσεκτικές μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ, όταν και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Γι' αυτό και το βάρος πέφτει στο πως θα κινηθεί ο Βασσάρας. Αν υπάρξουν επιλογές-πρόκληση είναι βέβαιο ότι η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα ανεβάσει τους τόνους.

Διαβάστε ακόμη...