Ο σκασμένος Μίκου και το «όπλο» του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Ο Βενεζουελάνος επιθετικός ήταν απογοητευμένος από την κατάληξη της υπόθεσής του με τον Δικέφαλο, με τον Μίχελ να έχει ένα «ατού» στα χέρια του.
Πηγή: metrosport.gr
Ο σκασμένος Μίκου και το «όπλο» του ΠΑΟΚ

Ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται στο εξωτερικό για μεταγραφικούς σκοπούς-ενόψει Γενάρη όπως διαρρέει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ-και η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πληροφορία του ταξιδιού του Σλοβάκου άρχισε να φουντώνει η φημολογία περί επαφών με τον Μίκου.

Ο Βενεζουελάνος ήταν ο βασικός στόχος τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και όπως γράφεται πλέον και στην Ισπανία είχε γίνει συγκεκριμένη πρόταση από τον ΠΑΟΚ που απέρριψε η Ράγιο. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δημοσιογράφος Ισαάκ Φούτο έγραψε για δύο προτάσεις στη Ράγιο: Ο ΠΑΟΚ έδινε 1,5 εκατ. ευρώ και η Λα Κορούνια 600.000 ευρώ για να πάρουν τον Μίκου.

Αν ο Μίχελ ακολουθήσει την τακτική προηγούμενων μεταγραφών, τότε προφανώς θα επιδιώξει να κλείσει από τώρα τον Βενεζουελάνο, έτσι ώστε τον Γενάρη που θα μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας του με την Ράγιο να «στριμώξει» την ισπανική ομάδα και να τον πάρει με λίγα χρήματα.

Ο ίδιος ο Μίκου έλεγε χθες σε δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί του ότι δεν έχει καμία πληροφορία περί νέων επαφών του ατζέντη του με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο έδειχνε να είναι σκασμένος από το γεγονός ότι δεν προχώρησε η μεταγραφή του στον Δικέφαλο. Προφανώς, θέλει να έρθει στην Τούμπα και η διάθεση του αυτή είναι το μεγαλύτερο ατού που έχει στα χέρια του ο Μίχελ αν επιμείνει στην περίπτωσή του.

Διαβάστε ακόμη...