Αποκαλυπτήρια του Μαμε Τιάμ απόψε στη Δράμα

Από metrosport.gr; Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο αποψινό φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Δόξα στην Δράμα (3/9, 20:00).
Πηγή: metrosport.gr
Αποκαλυπτήρια του Μαμε Τιάμ απόψε στη Δράμα

Ο Μάμε Τιάμ που εντάχθηκε στο δυναμικό του ΠΑΟΚ την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, προπονείται με τους παίκτες που βρίσκονται στην διάθεση του Βλάνταν Ιβιτς, όμως ακόμη δεν έχει φθάσει σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Αρχικά είχε αποφασιστεί να μην αγωνιστεί ο Σενεγαλέζος επιθετικός στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Δόξα στην Δράμα (3/9, 20:00) καθώς όπως έλεγαν χθες οι επιτελείς του Δικεφάλου, δεν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και απαιτούνται τουλάχιστον 15 ημέρες για να φθάσει στο επίπεδο των υπολοίπων.

Όμως μετά από νέες συζητήσεις και επαφές κατέληξαν στην απόφαση πως μπορεί να του δοθεί ένα μικρό χρονικό διάστημα σήμερα, προκειμένου να μπει σταδιακά στον ρυθμό της ομάδας και την κατάλληλη στιγμή να παίξει και στους επίσημους αγώνες. Πιθανότατα θα αγωνιστεί για χρονικό διάστημα τριάντα λεπτών.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ διαπιστώνουν πως ο Τιάμ έχει όρεξη, διάθεση και σύντομα θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στις επίσημες αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...