Κατραπακιά για την «εγκληματική», 19 Ενώσεις στη συνάντηση!

Από sdna.gr: Ακόμα μία κατραπακιά για την «εγκληματική οργάνωση», καθώς στη συνάντηση κορυφής που διεξήχθη από την συμπολίτευση για τον αντί - Γκιρτζίκη συγκεντρώθηκαν μόλις 19 Ενώσεις!
Πηγή: sdna.gr
Κατραπακιά για την «εγκληματική», 19 Ενώσεις στη συνάντηση!

Τι και αν από το στρατόπεδο της νυν διοίκησης της ΕΠΟ διαρρέουν σε κάθε ευκαιρία πως «δεν βγαίνουν τα κουκιά στην αντιπολίτευση»; Τι και αν κάνουν λόγο για νίκη στις εκλογές της ομοσπονδίας; Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους! Και τους διαψεύδουν με τρόπο ξεκάθαρο και πανηγυρικό!

Και στη συνάντηση κορυφής που πραγματοποιήθηκε για τον αντι - Γκιρτζίκη στις εκλογές που θα διεξαχθούν στα Χανιά την 1η Οκτωβρίου έδωσαν το «παρών» μόλις 19 Ενώσεις!

Ο αριθμός των Ενώσεων που έδωσαν το «παρών» στην συνάντηση θα μπορούσε να αυξηθεί στις 20, δεδομένου ότι απουσιάζει με την εθνική ομάδα ο Βαγγέλης Μαζαράκης (πρόεδρος ΕΠΣ Κεφαλληνίας και Ιθάκης), αλλά μικρή σημασία έχει! Και αυτό διότι στις εκλογές θα ψηφίσουν για τον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ 55 Ενώσεις.

Είτε 19, λοιπόν, είτε 20 γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τα... κουκιά δεν βγαίνουν στην συμπολίτευση, που ακόμα και σε μία συνάντηση με με τόσο σημαντικό «μενού» έδειξε την αδυναμία της!

Την ίδια ώρα έγινε γνωστός ο αντί - Γκιρτζίκης, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης!

Διαβάστε ακόμη...