Λούκας: «Δε λέω αντίο στη Λα Κορούνια, αλλά εις το επανιδείν»

Από metrosport.gr: Στην πατρίδα του για να αποχαιρετήσει τη Λα Κορούνια επέστρεψε ο Λούκας Πέρεθ, λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ
Πηγή: metrosport.gr
Λούκας: «Δε λέω αντίο στη Λα Κορούνια, αλλά εις το επανιδείν»

Στην αίθουσα Τύπου της πρώην του, πια, ομάδας εμφανίστηκε ο Λούκας Πέρεθ και μίλησε σε δημοσιογράφους για την απόφαση του να αφήσει τη Λα Κορούνια για τα «μάτια» της Άρσεναλ.

Επέλεξε την Άρσεναλ γιατί είναι όνειρό του να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε, ενώ παράλληλα ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, τόνισε πως δε λέει αντίο στην Λα Κορούνια, αλλά εις το επανιδείν.

«Όταν έχεις στα χέρια σου μια πρόταση από ομάδα όπως η Άρσεναλ, δεν μπορείς να αρνηθείς. Είναι όνειρό μου να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Λα Κορούνια δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Φεύγω γνωρίζοντας ότι η πόρτα θα είναι για εμένα ανοιχτή. Η ομάδα αυτή είναι μεγάλη. Ήταν πριν από τον Λούκας και θα είναι και μετά από αυτόν» είπε χαρακτηριστικά ο Λούκας.

Παράλληλα, ο 27χρονος Ισπανός αποκάλυψε ότι οι «κανονιέρηδες» είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και πριν μερικούς μήνες: «Είχαν ενδιαφερθεί για εμένα από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και έχει τον τρόπο να δουλεύει μεθοδικά και οργανωμένα για να πετύχει τον στόχο του».

Διαβάστε ακόμη...