Παιχνίδι Ράγιο στις πλάτες του ΠΑΟΚ

Από paok24.com: O ΠΑΟΚ θέλει τον Μίκου όμως η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι διατεθειμένη να το τραβήξει στα άκρα για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.
Πηγή: paok24.com
Παιχνίδι Ράγιο στις πλάτες του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της As και με πληροφορίες που επιβεβαιώνοντας από τις πηγές μας, οι Ισπανοί παίζουν ένα παιχνίδι για να τινάξουν την τιμή του παίκτη σε υψηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι παράγονρες της ιστορικής ομάδας, η απαίτησή της αφορά στη ρήτρα και δεν κάνουν καμία υποχώρηση, κάτι που σημαίνει πως θέλουν έξι εκατ. ευρώ για τον παίκτη.

Προφανώς οι Ισπανοί ενημερώθηκαν για τα χρήματα που παίρνει ο ΠΑΟΚ από τον Λούκας όμως την ίδια στιγμή στη ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν πάνω από δύο.

Ο ΠΑΟΚ παράλληλα έχει την συμμαχία του παίκτη, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει. Σύμφωνα με την As, μέχρι χθες δεν είχε πρόταση και αυτό δεν του έλυνε τα χέρια, όμως η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι στα γραφεία της Ισπανικής ομάδας και πλέον ο Μίκου μπορεί να πιέσει προς την κατεύθυνση που τον βολεύει.

Επί της ουσίας, θα ζήσουμε ένα θρίλερ με τον φορ από τη Βενεζουέλα, με τον ΠΑΟΚ βέβαια να μη φτάνει με τίποτα στις σημερινές απαιτήσεις των Ισπανών.

Διαβάστε ακόμη...