«Δεν θέλουν τον… Μπενζεμά»

Από thessports.gr: Όπως όλα δείχνουν, ο Βενεζουελάνος Μίκου είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για τη θέση του επιθετικού στον ΠΑΟΚ, αν και πρέπει να πέσει η αυλαία των μεταγραφών, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Οι ανατροπές παραμονεύουν.
Πηγή: thessports.gr
«Δεν θέλουν τον… Μπενζεμά»

Για τον 31χρονο φορ μίλησε στο a-sports.gr ένας ρεπόρτερ της Ράγιο Βαγεκάνο, ο Αλεχάνδρο Πελάγιο,. από το «rayototal.es».

Είπε μεταξύ άλλων...

«Είναι ανεπιθύμητος πλέον στη Ράγιο ο Μίκου. Οι οπαδοί δεν τον θέλουν από τη στιγμή που υποβιβάστηκε η ομάδα. Το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, δεν θα ανανέωνε και ήταν πρόθεση των δύο πλευρών να χωρίσουν. Η Ράγιο μπορεί στις αρχικές επαφές να ζήτησε τη ρήτρα αποδέσμευσής του, αλλά εκτιμώ πως με 1.000.000 ευρώ θα τον δώσει στον ΠΑΟΚ.

Είναι επιθετικός τύπου Μπενζεμά. Δεν είναι, δηλαδή, αυτός που θα έχει εξαιρετική σχέση με τα δίχτυα, αλλά συμμετέχει πολύ στο παιχνίδι και βοηθάει τους συμπαίκτες του. Θα κατεβεί έως το κέντρο να πάρει την μπάλα, ενώ θα μαρκάρει αν χρειαστεί.

Ως προτέρημά του θα έλεγα πως πραγματικά δουλεύει πολύ στο γήπεδο. Μειονέκτημά του είναι η ικανότητά του στον αέρα. Δεν είναι κοντός, αλλά δεν είναι το δυνατό του σημείο οι εναέριες μονομαχίες. Στα αρνητικά κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι και η αγάπη του για τα χρήματα».

Διαβάστε ακόμη...