Αρχίζει το πρωτάθλημα

Από sentragoal.gr: Εξελίξεις που πιθανότατα σημαίνουν και την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, προέκυψαν από την ολοκλήρωση του σημερινού (30/8) Δ.Σ. της ΕΠΟ. Κι αυτό γιατί έχουμε αλλαγή στην επιτροπή δεοντολογίας που αποτελούσε και το βασικό «αγκάθι» για τον Υφυπουργό αθλητισμού, που οδήγησε εν τέλει στην αναβολή της σέντρας.
Πηγή: sentragoal.gr
Αρχίζει το πρωτάθλημα

Εν αναμονή πλέον της απόφασης του Σταύρου Κοντονή, που εκτιμάται ότι θα δώσει το «πράσινο φως» ώστε η Σούπερ Λίγκα να αρχίσει στις 10 του μηνός.

Εξάλλου, να τονίσουμε οτι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης δεν παραιτήθηκε, λέγοντας χαρακτηρτιστικά: «.Θα κάνω αυτό που πρέπει, την ώρα που πρέπει και αφού εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα», σημείωσε χαρακτηριστικά μετά το διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (30/8).

Έτσι μέχρι στιγμής έχουν παραιτηθεί από το προεδρείο μόλις οι δύο από τους έξι κατηγορούμενους για το θέμα της κάρτας υγείας και συγκεκριμένα οι Βαγγέλης Μαζαράκης και Βαγγέλης Τοπολιάτης. Αντιθέτως Γκιρτζίκης, Καραμελίδης, Οικονομίδης και Προύντζος παρέμειναν στις θέσεις τους.

Η σημαντικό ωστόσο αλλαγή αφορά την επιτροπή δεοντολογίας, η οποία επιστρέφει στην προηγούμενή της μορφή. Κάτι που είχε ζητήσει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, εκπρόσωπος της FIFA, αλλά και ο Σταύρος Κοντονής.

Γκιρτζίκης: «Ντροπή η κάρτα υγείας»

Μετά το δ.σ. ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ρωτήθηκε για το αν παραιτηθεί με αφορμή το θέμα της κάρτας υγείας, για να απαντήσει: «Η κάρτα υγείας είναι ντροπή για αυτούς που την έτρεξαν. Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, την ώρα που πρέπει να το κάνω, αφού πρώτα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα».

Εν συμπλήρωσε: «Αυτοί τορπιλίζουν το θέμα για τον αρχιδιαιτητή και το χρεώνουν στην ΕΠΟ. Πάντα φταίει η ΕΠΟ. Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει. Γιατί να μην ξεκινήσει; Θα έφευγαν οι λουόμενοι από τις παραλίες να έρθουν να σκοτωθούν; Εδώ υπήρχαν ομάδες στις χαμηλότερες κατηγορίες που δεν συμπλήρωναν ενδεκάδα για να παίξουν και θα σκοτώνονταν οι φίλαθλοι; Μην τρελαθούμε».

Για το θέμα του επιδιαιτητή ανέφερε: «Τι θέλουν επιτέλους; Θέλουν να συντηρούν μια κατάσταση. Αυτός είναι ο στόχος ενόψει των εκλογών της ομοσπονδίας. Δεν το καταλαβαίνετε;».

Διαβάστε ακόμη...