«Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ!»

Από metrosport.gr: Ο Ουκρανός εξτρέμ ξεκαθάρισε ότι ο «Δικέφαλος» τον έχει προσεγγίσει, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της εφημερίδας Metrosport
Πηγή: metrosport.gr
«Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ!»

Την πρόταση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στον 26χρονο Ουκρανό επιθετικό Γεβγέν Κονοπλιάνκα επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής χωρίς πολλές περιστροφές. Η «Μ» παραθέτει για μία ακόμη ημέρα το αναλυτικό ρεπορτάζ, με απόλυτο σεβασμό στην ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, χωρίς υπερβολές, καταγράφοντας πλήρως την πραγματικότητα και παραθέτοντας τις ρεαλιστικές διαστάσεις του όλου θέματος.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στον Ουκρανό επιθετικό, τον Γεβγέν Κονοπλιάνκα προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Τούμπα. Ο παίκτης που ανήκει στην Σεβίλλη και έχει συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια με την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, δεν βρίσκεται στα πλάνα του σημερινού προπονητή της Ισπανικής ομάδας. Μάλιστα στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ, ο Κονοπλιάνκα έμεινε εκτός αποστολής μετά από απόφαση του προπονητή του, Χόρχε Σαμπαόλι. Η «Μ» για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ βρήκε δίαυλο επικοινωνίας με τον Κονοπλιάνκα. Άλλωστε ανεξάρτητα από το ρεπορτάζ που είχαμε κάνει και ήταν επιβεβαιωμένο όσον αφορά την πρόταση του Δικεφάλου, θέλαμε να ενημερωθούμε και από τον ίδιο τον Κονοπλιάνκα για το τι ακριβώς συμβαίνει. Με την βοήθεια ενός ανθρώπου, τον οποίο εμπιστεύεται στον απόλυτο βαθμό ο Κονοπλιάνκα (για πρακτικούς λόγους δεν αναφέρουμε το όνομά του, ειδικά μετά τον «ντόρο» που είχε το θέμα») ζητήσαμε να μάθουμε τις σκέψεις του Ουκρανού επιθετικού.

Ο Κονοπλιάνκα επιβεβαίωσε πλήρως όλα όσα είχαμε γράψει τις προηγούμενες ημέρες στην «Μ». Και ανέφερε: «Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και η πρόταση που μου έγινε. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως μία ελληνική ομάδα θέλει να διεκδικήσει υψηλούς στόχους και στην Ευρώπη. Έχω ενημερωθεί για τον ΠΑΟΚ, ξέρω αρκετά πράγματα. Εκτός από τον ΠΑΟΚ έχω δεχθεί προτάσεις και από άλλες ομάδες. Δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι περισσότερο αυτή την στιγμή. Σέβομαι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και με τιμά η πρόταση του».

Διαβάστε ακόμη...