Ο Λούκας, το Λονδίνο και τα... χταπόδια!

Aπό sdna.gr: Ο Λούκας Πέρεθ ετοιμάζει βαλίτσες για το Λονδίνο, καθώς αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την Άρσεναλ.
Πηγή: sdna.gr
Ο Λούκας, το Λονδίνο και τα... χταπόδια!

Η βρετανική πρωτεύουσα δεν είναι άγνωστη για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, Για την ακρίβεια, ο Λούκας δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα να προσαρμοστεί στο Λονδίνο, πόλη την οποία γνωρίζει εξαιτίας των... χταποδιών.

Βρετανικά ΜΜΕ αποφάσισαν να... σκαλίσουν το παρελθόν του παίκτη, όχι μόνο το ποδοσφαιρικό, αλλά και το προσωπικό, και έτσι βρήκαν ότι ο πατέρας του ταξίδευε συχνά στο Λονδίνο καθώς εμπορευόταν χταπόδια από την Γαλικία.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος του Sky Sports, Γκιγιέμ Μπαλαγκέ, ο οποίος είναι ειδικός σε θέματα ισπανικού ποδοσφαίρου.

«Είναι γρήγορος, έχει δυνατό σουτ με το αριστερό, είναι έξυπνος και έχει παίξει ήδη στο εξωτερικό. Μπορεί να παίξει ως εννιάρι ή δεξιά. Ο πατέρας του διατηρεί πάγκο με χταπόδια στην αγορά του Κάμντεν, οπότε έχει περισσότερους λόγους για να έρθει στο Λονδίνο!» έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...