Πρεμιέρα με τεσσάρα επί του βάζελου! (2002)

Στην πρεμιέρα της σεζόν 2002-03, σαν σήμερα στις 25/8/2002, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον βάζελο και τον διέσυρε με 4-1.
Πηγή: Retro team
Πρεμιέρα με τεσσάρα επί του βάζελου! (2002)

Ήταν μια εντυπωσιακή επικράτηση του Δικεφάλου, σε μια σχεδόν γεμάτη Τούμπα (26.800 εισιτήρια) με τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη να βγάζουν τρομερή ενέργεια και να καθηλώνουν σε ρόλο κομπάρσου την αθηναϊκή ομάδα, που είχε στον πάγκο της τον Φερνάντο Σάντος, στο τελευταίο του ματς σαν τεχνικός του βάζελου!

Δύο γκολ σημείωσε ο Γ.Χ. (10' και 23'), ένα ο Σπάσιτς (41') κι ένα αυτογκόλ ο Χένρικσεν (57'). Ενδιάμεσα ο βάζελος είχε μειώσει σε 2-1 με αυτογκόλ του Γιασεμάκη. Ειδικά το γκολ του Γ.Χ με το οποίο άνοιξε το σκορ, ήταν για highlight! Σπάνιας ομορφιάς γκολ, αξέχαστο, με μακρινό δυνατό σουτ στην κίνηση!

Με τη λήξη του ημιχρόνου είδε την 2η κίτρινη κάρτα ο Μπασινάς γιατί κλώτσησε την μπάλα στον διαιτητή (Τσαγκαράκης). Επεισόδια είχαμε και στη φυσούνα με τον φυσιοθεραπευτή της αθηναϊκής ομάδας να κάνει φτηνό θέατρο, για παιδάκια του δημοτικού!

Η νίκη του ΠΑΟΚ πανηγυρίστηκε έντονα από τον κόσμο, σε μια χρονιά, η λήξη της οποίας, έφερε το τελευταίο -ως τώρα- Κύπελλο Ελλάδας στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Μάινταν, Φουτσίνι, Αμπονσά, Χασιώτης, Κοζμίνσκι, Καφές, Κουκέλκα, Σπάσιτς (55' Σπάσιτς), Γιασεμάκης (60' Σαλπιγγίδης), Οκκάς (88' Φοφανά), Γεωργιάδης

βάζελος: Νικοπολίδης, Κόλκα (χωρίς ... ς), Χένρικσεν, Γκούμας, Μικάελσεν, Σάριτς, Φύσσας, Μπασινάς, Σαΐνιο, Βαζέχα, Λυμπερόπουλος,  

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...