Και η Δράμα για να πέσει η ΕΠΟ

Από inpaok.com: Την ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών στην ΕΠΣ Δράμας αναμένεται να αποφασίσει η ΕΕ που θα γίνει την Τετάρτη (24/08), κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προκειμένου να μπορέσει να ψηφίσει στις εκλογές της ΕΠΟ.
Πηγή: inpaok.com
Και η Δράμα για να πέσει η ΕΠΟ

Συγκεκριμένα επειδή η ΕΠΣ Δράμας έχει προσωρινή διοίκηση με απόφαση Πρωτοδικείου και για να έχει δικαίωμα ψήφου στην ΓΣ της ΕΠΟ θα πρέπει να προκύψει ΕΕ κατόπιν εκλογών.

Την Τρίτη (23/08) σημειώθηκε μία εξέλιξη που εκτιμάται ότι ανοίγει τον δρόμο για τον ορισμό των εκλογών.

Συγκεκριμένα, το αρμόδιο δικαστήριο της Δράμας την προσφυγή της «παράταξης Κεσκίνογλου», με την οποία ζητούσε την άμεση παύση του Δημήτρη Καστρίτη από την προεδρία και την αντικατάστασή του από τον πρώτο αναπληρωματικό, που είναι από την «παράταξη Κεσκίνουγλου».

Σε περίπτωση που γινόταν δεκτή η προσφυγή, η «παράταξη Κεσκίνογλου», θα αποκτούσε πλειοψηφία στη ΕΕ με ψήφους 6-5, κάτι που εκτιμάται ότι θα καθυστερούσε την διεξαγωγή των εκλογών, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χαθεί το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΟ.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Καστρίτης ορίστηκε πρόεδρος από το Πρωτοδικείο, όμως υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία και θα συζητηθεί στις 06/09.

Με βάση την απόρριψη της προσφυγής της πλευράς Κεσκίνογλου, ο κ. Καστρίτης θα προεδρεύσει στην ΕΕ και θα ταχθεί υπέρ των εκλογών, κάτι που θέλει η «παράταξη Χατζησαρόγλου», η οποία και έχει ταχθεί υπέρ της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ.

Αν γίνουν οι εκλογές, η πλευρά Χατζησαρόγλου είναι το φαβορί, με την αντιπολίτευση να ελπίζει ότι θα πάρει ακόμα τρεις ψήφους, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον «αέρα».

Διαβάστε ακόμη...