Απογειώθηκαν τα διαρκείας!

Από paok24.com: Ο κόσμος του ΠΑΟΚ και αυτό το καλοκαίρι έδειξε τον δρόμο και οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας ξεπέρασαν κατά πολύ το περσινό νούμερο και "πέταξαν" στις 11.604!
Πηγή: paok24.com
Απογειώθηκαν τα διαρκείας!

Μερικές φορές ακόμα και τα κλασσικά κλισέ για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την τρέλα για την ομάδα του είναι λίγο για να περιγράψουν μία κατάσταση. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, αλλά αυτό το καλοκαίρι τα οικονομικά δεδομένα της χώρας είναι χειρότερα από τα περσινά και κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί την τελική κατάσταση στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι με τον Άγιαξ ήταν μόνο η αρχή και το sold out ήταν εκείνο που έδειξε το δρόμο και για τα εισιτήρια διαρκείας. Μπορεί η πικρία για τον αποκλεισμό να ήταν μεγάλη, αλλά το νούμερο των 11.604 εισιτήριων εν καιρώ κρίσης, δείχνει ότι η "τρέλα" του ΠΑΟΚτσή παραμένει στα ίδια επίπεδα. Για αυτό άλλωστε η αύξηση του αριθμού ξεπέρασε το 40% από την περσινή σεζόν που δεν είχε περάσει ούτε το φράγμα των 10.000.

Αυτό που μένει είναι η εικόνα της γεμάτης Τούμπας, να συντροφεύει τους παίκτες του Δικεφάλου σε πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...