Ηταν ΠΑΟΚ όταν ξεπέρασε το σύνδρομο του... Αγιαξ

Από sentragoal.gr: Εντάξει, η Ντιναμό Τιφλίδας δεν είναι και ο Αγιαξ. Και όταν το κατάλαβαν αυτό και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως ο Βλάνταν Ιβιτς, φάνηκε ξεκάθαρα πως οι πρωταθλητές Γεωργίας δεν είναι ομάδα που μπορούν να απειλήσουν σοβαρά με αποκλεισμό την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: sentragoal.gr
Ηταν ΠΑΟΚ όταν ξεπέρασε το σύνδρομο του... Αγιαξ

Και το καλό για τον ΠΑΟΚ ήταν ότι ο Ιβιτς, που παρέταξε την ομάδα του ακριβώς όπως και απέναντι στους Ολλανδούς και σε πρόσωπα αλλά και σε φιλοσοφία, γρήγορα αντιλήφθηκε πως θα μπορούσε να φτάσει σε μια άνετη νίκη και να «κλειδώσει», όπως και έκανε, από χθες την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Με τις αλλαγές που έκανε, Κάνιας αντί Χαρίση και Μπίσεσβαρ αντί Σάκχοφ, ανέβασε την ομάδα του στο γήπεδο, πιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τη φανερή ανωτερότητά της.

Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε χθες το όποιο σύνδρομο μπορεί να του δημιούργησε ο τρόπος με τον οποίο αποκλείστηκε από τον Αγιαξ, και το κυριότερο, έδειξε πως έχει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ρόστερ.

Και το δείχνει σε μια περίοδο όπου η ομάδα του Ιβιτς θα ήταν αφύσικο να είναι έτοιμη στο 100% των δυνατοτήτων της. Χωρίς μάλιστα τον Φερνάντο Βαρέλα, που αποκτήθηκε για να είναι όχι μόνο ο βασικός της στόπερ, αλλά ίσως και ο ηγέτης στην άμυνά της. Και, επιπλέον, με τους Κάνιας, Μπίσεσβαρ αλλά και τον πάντα ορεξάτο Φακούντο Περέιρα να έρχονται από τον πάγκο και τον Μπρκιτς να μένει σε αυτόν.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, εκτός από τον Βαρέλα, έμειναν στη Θεσσαλονίκη οι βασικοί πέρυσι Τζιόλης και Πέλκας. Ο ΠΑΟΚ πιστοποίησε χθες πως είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περυσινή. Και το φώναξε όχι μόνο απέναντι στους αντιπάλους του στην Ελλάδα, αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό.

Διαβάστε ακόμη...