Αναβολή του πρωταθλήματος με εισήγηση της ΔΕΑΒ!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA - που αποκάλυψε την απόφαση αναβολής - ΔΕΑΒ και αστυνομία εισηγήθηκαν να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα για λόγους ασφαλείας! Διασυρμός για τις ΠΑΕ που συντάχθηκαν με τις παρανομίες της ΕΠΟ.
Πηγή: sdna.gr
Αναβολή του πρωταθλήματος με εισήγηση της ΔΕΑΒ!

Το «πράσινο φως» για την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας «άναψε» η ΔΕΑΒ που συνεδρίασε την Τετάρτη 17/8 στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, απαντώντας θετικά στο ερώτημα περί του αν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής του άρθρου 5 του ν. 4049/12.

Το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπει ότι με απόφαση του αρμόδιου υπουργού «που εκδίδεται μετά από εισήγηση της Δ.Ε.Α.Β. και της ΕΛ.ΑΣ., μπορεί για λόγους δημοσίας τάξης ή δημοσίου συμφέροντος να αποφασίζεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις:

α. η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση ή η χρονική μετάθεση οποιασδήποτε αθλητικής εκδήλωσης,
β. η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στην έδρα αντίπαλης ομάδας, διαρκώς ή προσκαίρως,
γ. η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής μιας αθλητικής εκδήλωσης,
δ. η λήψη κάθε πρόσφορου προληπτικού μέτρου, αν τούτο απαιτείται για την αποτροπή επεισοδίων.

Ο κ. Κοντονής προσκόμισε στη ΔΕΑΒ α) την επιστολή του προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών Σπ. Γεωργουλέα, και την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που θεωρεί ότι η απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει του τακτικούς δικαστές μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας κινείται στα όρια της αυθαιρεσίας καλώντας τους δικαστές να μην δεχθούν να μετακινηθούν, όπως η απόφαση της ΕΠΟ ορίζει και β) τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που διαμαρτύρονται για τις επιλογές διαιτητών Σούπερ Λίγκας που έκανε η ηγεσία της ΕΠΟ και με οξείς φράσεις δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA παρόμοια με αυτήν της ΔΕΑΒ είναι και η εισήγηση της αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμη...