Οι ώρες των αφίξεων των παικτών του ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τις ώρες κατά τις οποίες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Νέναντ Μιλιένοβιτς, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Ζάνις Πέινερς και Μπράντον Τέιλορ.
Πηγή: sport24.gr
Οι ώρες των αφίξεων των παικτών του ΠΑΟΚ

Aρκετές αφίξεις παικτών του ΠΑΟΚ έχουν προγραμματιστεί την Τρίτη (την Τετάρτη θα υπάρχει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του "Δικεφάλου").

Συγκεκριμένα την αυριανή (16/8) μέρα θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη οι Μιλιένοβιτς, Σάιμπερτ και Γλυνιαδάκης ενώ μετά τα μεσάνυχτα θα φτάσει ο Ζάνις Πέινερς και την Τετάρτη το πρωί θα είναι στην Ελλάδα και ο Μπράντον Τέιλορ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ: "Ο Nenad Miljenovic ανοίξει από το μεσημέρι της Τρίτης (16/8) τον χορό των αφίξεων των νέων παικτών του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος γκαρντ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 15:25 την Τρίτη (με πτήση από το Βελιγράδι), ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα φτάσει (οδικώς) στη Θεσσαλονίκη και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Ο Jordan Sibert αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 20:30 την Τρίτη (16/8) με πτήση από ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα (02:10 της Τετάρτης, 17/8) θα φτάσει ο Žanis Peiners με απευθείας πτήση από τη Ρίγα της Λετονίας. Οι αφίξεις των νέων παικτών του ΠΑΟΚ θα συνεχιστούν το πρωί της Τετάρτης (18/8) με τον Brandon Taylor, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 11:50 μέσω Αθηνών".

Διαβάστε ακόμη...