«Καλύτερος ο ΠΑΟΚ φέτος»

Από paok24.com: O Μίλιεβιτς έπαιξε στο χθεσινό φιλικό με τη Βέροια, επιστρέφοντας στην Τούμπα, από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2008 και φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του ραδιοφωνικού PAOK24.
Πηγή: paok24.com
«Καλύτερος ο ΠΑΟΚ φέτος»

Για το ξεκίνημα της Βέροιας στη νέα σεζόν:
«Είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Έχουμε έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες. Είμαστε ακόμα στην προετοιμασία, βελτιωνόμαστε και δουλεύουμε σκληρά. Πιστεύω πως όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα είμαστε καλά».

Για τους στόχους της Βέροιας:
«Είναι νωρίς ακόμα. Θα κάνουμε ακόμα κάποιες μεταγραφές. Είναι καλό για εμάς να μη μας υπολογίζουν πολύ. Θα δούμε μετά. Εμείς μιλάμε στο γήπεδο, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

Για την επιστροφή του στην Τούμπα:
«Πάντα είναι ωραίο να γυρίζω στην Τούμπα και να βλέπω παιδιά που ξέρω. Ο Γλύκος, ο Αθανασιάδης, ο Μαλεζάς είναι και άλλα παιδιά που δεν έπαιξαν χθες. Και το τιμ και ο Ιβιτς ήταν συμπαίκτης μου, είχα αρκετούς γνωστούς χθες. Το παιχνίδι ήταν καλό για εμάς. Παίξαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα».

Για το χθεσινό παιχνίδι:
«Είμαστε ακόμα στην προετοιμασία. Η ομάδα είχε νεαρούς και έμπειρους. Ο ΠΑΟΚ είναι σε άλλη κατάσταση. Έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια, είναι πιο έτοιμος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να απειλήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό:
«Από ότι βλέπω εγώ, είναι πιο δυνατός από τις προηγούμενες χρονιές. Πιστεύω ότι και ο Ιβιτς είναι ένας πολύ καλός προπονητής και θα τους οδηγεί εκεί που πρέπει. Αν είναι και ο κόσμος μαζί, πιστεύω ότι μπορεί να πάει πολύ καλά ο ΠΑΟΚ».

Για τους δικούς του στόχους στη Βέροια:
«Όλοι οι παίκτες θέλουμε να παίξουμε. Εγώ θέλω να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα. Να μείνουμε στην κατηγορία και να παίξουμε καλά. Και βέβαια, χωρίς τραυματισμούς».

Για το πως άλλαξε ο ίδιος από τότε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ:
«Τότε ήμουν μικρός και λίγο τρελός. Τώρα έχω ωριμάσει, έχω καταλάβει κάποια πράγματα. Έχω βελτιωθεί σε πολλά, αλλά θέλω ακόμα δουλειά. Νιώθω σαν ένας άλλος Μίλιεβιτς. Έχουν αλλάξει πολλά».

Διαβάστε ακόμη...